Ana Sayfa İpuçları iOS 11.3.1 Jailbreak için Cydia Hazır!

iOS 11.3.1 Jailbreak için Cydia Hazır!

0

iOS 11.2 – iOS 11.3.1 için Jailbreak çok yakında çıkacak ve Electra ekibi tarafından hazırlıkları süren Jailbreak aracıyla ilgili heyecan verici bilgiler paylaşılmaya devam ediyor.

Bu heyecan verici bilgiler arasında en değerli olanı ise iOS 11.3.1 Jailbreak üzerinde çalışan Cydia uygulaması. Uygulamanın ekran görüntüleri nullriver tarafından atılan bir tweet ile gösterildi.

Her şeye rağmen yakın gelecekte yayınlanması beklenen iOS 11.3.1 Electra Jailbreak aracı için Cydia’nın hazır olacağından yana şüpheleriniz varsa @Pwn20wnd tarafından paylaşılan bir dizi tweet ilginizi çekebilir.

Görüldüğü gibi önemli yazılım geliştiricileri iOS 11.3.1 Jailbreak için Cydia uygulama desteği sunabilmek, bu konuda çalışma yapmak adına sıraya girmiş durumdalar. Üstelik bu isimlerin Jailbreak dünyasında kendini kanıtlamış isimler olması oldukça dikkat çekici ve güven verici duruyor.

Pwn20wnd, son olarak Cydia’yı iOS 11.3.1 yüklü iPad Air 2 üzerinde çalıştırmayı başardığını gösteren bir tweet atarak beklenen mutlu sona oldukça yakın olunduğunu bir kez daha göstermiş oldu.

Ayrıca iOS 11.3.1 Electra Jailbreak için arayüz çalışmalarının büyük çoğunluğunun tamamlandığı bilgisi yine Pwn20wnd tarafından paylaşıldı. Ancak Electra ekibinin hedefi iOS 11.2-iOS 11.3.1 için Jailbreak işleminin bir butona dokunarak tamamlanması kadar kolay olmasını sağlamak ve bunun önündeki bazı engellerin aşılması üzerinde çalışma yapmakla meşguller.

CoolStar da yakında yayınlanacak olan Electra Jailbreak aracı hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Jailbreak aracının test amaçlı beta olarak veya yalnızca geliştiriciler için yayınlanmayacağını, en doğru zamanda herkese açık olarak final sürümünün yayınlanacağını açıkladı.

Electra ekibinin kullanıcı geribildirimlerini dikkate alması ve büyük bir ilgi ile istenen özellikleri Jailbreak aracına entegre etmek için çalıştıklarını görmek harika ancak bu çabanın Electra 11.3.1’in yayınlanması önündeki süreyi uzattığını belirtmek gerek.

Şu an için iOS 11.3.1 için güncellenmiş Electra Jailbreak aracı kullanılabilir değil ve her fırsatta Jailbreak kullanıcılarının sabırlı kalmaları gerektiğine dikkat çekiliyor. Electra Jailbreak aracı ile ilgili güncel haberleri takip etmeye ve güncel haberleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz