Ana Sayfa Haberler Kablosuz Şarj Matı AirPower’ın Çıkış Tarihi Netleşti

Kablosuz Şarj Matı AirPower’ın Çıkış Tarihi Netleşti

Apple cihazların kablosuz şarjı için kullanılacak olan yeni mat AirPower için geri sayım başladı. Gelen bilgilere göre yeni mat için çıkış tarihi ortaya çıktı. Detayları ve AirPower özelliklerini bu haberimizden öğrenebilirsiniz.

0
Apple AirPower

Apple, geçtiğimiz yıl Eylül ayında iPhone X’le birlikte duyurduğu AirPower‘ı halen piyasaya sürebilmiş değil. Güvenilir Apple analistlerinden Mark Gurman’a göre, iPhone, Apple Watch ve AirPods’u kablosuz şarj edebilmeye yarayan Apple’ın kablosuz şarj matı Eylül ayının hemen öncesinde veya Eylül ayında piyasadaki yerini alacak. Şirketin pazarlamadan sorumlu ismi Phil Schiller, Apple’ın web sitesinde AirPower için görüleceği üzere aksesuarın 2018’de piyasaya sürüleceğini söylemiş ve fiyatlandırmayla ilgili herhangi bir detay paylaşmamıştı.

Analist, Apple’ın AirPower’ını WWDC 2018’de piyasaya süreceğini düşündüğünü ancak aksesuar üzerinde gerçekleştirilen testlerde aşırı ısınma gibi bir dizi sorunun olduğunun görülmesinden dolayı yazılımsal ve donanımsal sorunlarının giderilmesi için beklenildiğini dile getiriyor. Mark Gurman, Apple mühendislerinin kablosuz şarj matı üzerinde halen testler yaptıklarını ve test sürecinin hızlandırdıkları da ekliyor.

Apple’ın Kablosuz Şarj Matı: AirPower

AirPower, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X ve Apple Watch Series 3 modelleri dahil olmak üzere birden fazla Apple cihazını aynı anda şarj edebilen oval biçimli bir kablosuz şarj aksesuarıdır. AirPower ile iPhone ve Apple Watch modelleriyle birlikte AirPods’ların şarj kutusu da tümüyle kablosuz olarak şarj edilebiliyor. Şarj matının birden fazla cihazı aynı anda şarj edebilme yeteneği Apple tarafından geliştirilen özel bir teknoloji ile sağlanıyor. Apple, kablosuz şarj teknolojisinin en son model iPhone’lar tarafından desteklenen evrensel Qi standardının bir parçası haline gelmesi için çalışacağını söylemişti.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz