Ana Sayfa Haberler Apple Watch’un Modern Tokalı Kayışı Satıştan Kaldırıldı

Apple Watch’un Modern Tokalı Kayışı Satıştan Kaldırıldı

Apple Watch için herkesi üzün haber az önce bize ulaştı. Apple Watch için modern kayış çıkarılmıştı ve birçok kesim bu habere çok sevinmişti ama bu kayış artık satıştan kaldırıldı.

0

Apple, modern tokalı Apple Watch kayışını sessizce satıştan kaldırdı. Artık Apple’ın Apple Watch kayışlarının yer aldığı sayfasına bakıldığında modern tokalı kayış grubu görülemiyor. Apple, yeni sezon için daha renkli ve sportif kayışlar sunarken, eski ve klasik olarak kabul edilen kayışlarınıda satıştan kaldırarak Apple Watch kayışlarını düzenli olarak güncellemeye devam ediyor. Bazen sessiz sedasız yeni kayışlar satışa sunulabiliyor ancak şirket ilk defa bir kayış modelini tamamen satıştan kaldırmış oldu.

YÜKSEK FİYAT ETİKETİ

Modern tokalı kayışın satıştan kaldırılması aslında sürpriz olmadı. Kayışın fiyatı 649 TL ile 849 TL arasında değişiyordu. Müşteriler yüksek fiyat etiketine sahip bu kayışı tercih etmek yerine tercihlerini daha uygun fiyatlı olan Spor Loop, Naylon Örme veya Spor Kordon’dan yana kullanıyorlardı. Muhtemelen Apple, müşteri ilgisini de baz alarak böyle bir karar aldı.

APPLE SATIŞLARI DURDURMA KARARI ALDI

Sonuç olarak Apple, modern tokalı kayışının satışını tümüyle durdurdu. Yine de modern tokalı kayışı satın almak isteyen müşteriler küçük bir piyasa araştırması yaparak kayışı satın alabilme şansına sahipler. Modern tokalı kayış, original Apple Watch ile birlikte tanıtılmış ve yeni renk seçeneklerinin eklenmesi gibi birçok revizyon görmüştü.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz