Ana Sayfa watchOS Geliştiriciler için watchOS 4.3.2 Beta 3 Yayınlandı

Geliştiriciler için watchOS 4.3.2 Beta 3 Yayınlandı

Apple, geliştiriciler için watchOS 4.3.2 Beta 3 güncellemesini test amaçlı olarak yayınladı. İşte detaylar...

0

Apple bugün, watchOS 4.3.2 güncellemesinin üçüncü betasını geliştiriciler için yayınladı. watchOS 4.3.2 beta 3, ikinci geliştiri betasının yayınlanmasından iki hafta sonra ve küçük hata düzeltmeleri ve performans geliştirmesi için sunulan watchOS 4.3.1’in herkese açık olarak yayınlanmasından yaklaşık bir ay sonra gelmiş oldu.

Apple Geliştirici Merkezi’nden uygun konfigürasyon profilini iPhone’unuza indirip kurulumunu yaptıktan sonra Watch uygulamasının Genel > Yazılım Güncelleme menüsünden watchOS 4.3.2‘nin en yeni betasını Apple Watch’unuza yükleyebilirsiniz.

Güncellemeyi yükleyebilmek için Apple Watch’un şarj seviyesinin en az yüzde 50, şarj cihazına bağlı ve iPhone’un kapsama alanında olması gerektiğini unutmayın.

watchOS 4.3.2 Beta 3

watchOS 4.3.2’nin ilk iki geliştirici betasında hiçbir yeni özellik keşfedilmedi. En yeni watchOS güncellemesinin, watchOS 4.3.1 sonrasında keşfedilen hataları ve performans sorunlarını gidermeye yönelik bir güncelleme olması bekleniyor.

watchOS 4.3.2, watchOS 4’ün son güncellemelerinden birisi olabilir. Apple, bu yılki Dünya Çapında Geliştiriciler Konferansı’nda watchOS 5’i tanıtmış ve test amaçlı geliştiriciler için yayınlamıştı. watchOS 5’in final sürümü bu sonbaharda yayınlanacak.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz