Ana Sayfa Haberler iOS 11.4.1 Beta 4 ve Public Beta 4 Yayınlandı!

iOS 11.4.1 Beta 4 ve Public Beta 4 Yayınlandı!

0
iOS 11.4.1

Apple, geliştiriciler için bir sonraki iOS 11.4.1 beta güncellemesini yayınladı. iOS 11.4.1 Beta 4 sürümü şimdi indirilebilir. iOS 11.4.1’ün dördüncü geliştirici betası, üçüncü beta sürümünün yayınlanmasından bir hafta sonra ve AirPlay 2, iCloud Mesajları özelliklerini beraberinde getiren iOS 11.4 güncellemesinin yayınlanmasından yaklaşık bir ay sonra gelmiş oldu. Geliştirici beta ile birlikte iOS 11.4.1’in dördüncü Public Betası’da yayınlandı.

Apple geliştiricileri ve Apple Beta Yazılım Programı’na kayıtlı kullanıcılar, yeni iOS 11.4.1 beta sürümünü uygun konfigürasyon profilini yükledikleri iOS cihazlarına Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme menüsü üzerinden OTA ile indirip, yükleyebilirler.

Beta güncellemelerinin kararlı olmadıklarını ve bazı hataları veya sorunları bünyesinde barındırıyor olabileceklerini hatırlatırız. Bu yüzden iOS 11.4.1’i deneyimlemek için iOS cihazına yüklemek isteyen kullanıcıların güncelleme öncesinde muhakkak iTunes veya iCloud yedeklerini almalarını öneririz.

iOS 11.4.1 Beta 4

iOS 11.4.1’in ilk üç geliştirici betasında herhangi bir yeni özelliğin sunulmadığı görüldü. Muhtemelen iOS 11.4.1 güncellemesi, iOS 11.4’de keşfedilen sorunları, hataları gidermeye ve performans iyileştirmelerine odaklanan bir güncelleme olacak. iOS 11.4.1 Public Beta 4’ün dördüncü geliştirici betasına karşılık geldiğini belirtelim.

iOS 11.4.1 Beta 4’de herhangi bir ek yenilik veya geliştirmenin yapıldığını farketmemiz durumunda sizleri bilgilendiriyoruz olacağız ancak Apple’ın odak noktasının artık iOS 12 beta olmasından dolayı bu beta sürümünde de gözle görülür herhangi bir yenilik veya geliştirmeye ver verilmemesini bekliyoruz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz