Ana Sayfa Aksesuar AirPods’un Yeni Şarj Kutusu ile iPhone’lar Kablosuz Şarj Edilebilecek

AirPods’un Yeni Şarj Kutusu ile iPhone’lar Kablosuz Şarj Edilebilecek

AirPods için yakında piyasaya sürüleceği iddia edilen yeni şarj kutusu ile iPhone'ları kablosuz şarj edilebilecekler. İşte detaylar...

2

Apple’ın AirPods’u ile iPhone’u kablosuz şarj konusunda bir araya getirmeyi hedeflediği yönünde ilginç bir iddia ortaya atıldı. Bir endüstri kaynağına göre, Apple’ın popüler kablosuz kulaklığı AirPods’un şarj kutusunu kullanarak iPhone’ları kablosuz şarj etmek mümkün olacak.

AirPods için Yeni Şarj Kutusu Geliyor

Apple’ın “kablosuz bir gelecek için” bu yılın sonuna kadar piyasaya süreceği AirPower kablosuz şarj matına ek olarak AirPods için piyasaya süreceği söylenen yeni şarj kutusu ile iPhone’lar tümüyle kablosuz bir şekilde şarj edilebilecek. Şirketin bu şekilde iPhone’ların kablosuz şarj desteğini artırmayı hedeflediği belirtiliyor.

Yeni Şarj Kutusu ile iPhone’lar Kablosuz Şarj Edilebilecek mi?

Elbetteki ortaya atılan bu iddianın gerçekleşmesinin önünde birtakım engeller ve soru işaretleri yok değil. Kullanıcıların AirPods şarj kutusunu kullanarak iPhone’larını nasıl şarj edecekleri, iPhone’un kutu üstüne nasıl yerleştirileceği ve şarj kutusunun hacim olarak kendisinden büyük ve daha ağır olan iPhone’la birlikte nasıl dengede kalacağı gibi bazı soru işaretleri var. AirPods’un mevcut şarj kutusunun pil kapasitesinin 398 mAh olması ve iPhone X’in pil kapasitesinin 2.716 mAh olması gerçeğinden yola çıkarak, AirPods şarj kutusunun kapasitesinin iPhone’ları yeterli düzeyde şarj etme konusunda çok düşük kalacağı görülüyor.

Apple’ın bahsi geçen yeni AirPods şarj kutusunu AirPower matı ile birlikte bu yıl içerisinde piyasaya süreceği söyleniyor. Ortaya atılan bu iddia gerçekleşir mi bilinmez ancak Apple’ın yeni AirPods şarj kutusu daha şimdiden en çok merak edilen aksesuarlar arasındaki yerini almış durumda.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


2 Yorumlar

    • Eylül ayındaki etkinliği bi beklemek gerekiyor. Eğer ki o etkinlikte tanıtılmazsa 2019’a kalır diye düşünüyorum.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz