Ana Sayfa Haberler iOS 12 Public Beta 1 Yayınlandı!

iOS 12 Public Beta 1 Yayınlandı!

Apple, WWDC 2018'de tanıttığı en yeni mobil işletim sistemi iOS 12'yi Beta Yazılım Programı kullanıcıları için yayınladı. Birçok özelliği ve değişikliği beraberinde getiren iOS 12'nin ilk halka açık beta güncellemesi şimdi kullanılabilir durumda...

0
iOS 12 Public Beta

Apple, iOS 12’nin ilk halka açık beta sürümünü Beta Yazılım Programı kullanıcıları için yayınladı. Apple’ın Beta Yazılım Programı’na kayıtlı kullanıcılar iOS 12 Public Beta 1 güncellemesini  şimdi indirip, kullanmaya başlayabilirler. iOS 12, 4 Haziran’dan bu yana geliştiriciler tarafından kullanılabilir durumda. iOS 12 Public Beta 1, geliştiriciler için yayınlanan ikinci betaya karşılık geliyor.

iOS 12 Public Beta Güncellemesini Yükleme

Apple’ın Beta Yazılım Programı’na kayıtlı kullanıcılar, iOS cihazları (iPhone, iPad, iPod touch) için uygun konfigürasyon profilini site üzerinden direkt cihazlarına indirip yükledikten sonra iOS 12 güncellemesini OTA (Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme) ile indirip, yükleyebilirler. Konfigürasyon profilini indirip kurulum işlemleri tamamladıktan sonra cihazınız yeniden başlatılacak ve güncellemeyi Ayarlar uygulaması üzerinden görebileceksiniz.

Apple Beta Yazılım Programı’na Katılma

Beta Yazılım Programı’na katılmak isteyen kullanıcılar, Apple’ın iOS, macOS ve tvOS betalarına erişim sağlamak için kullanabilecekleri web sitesinden kayıt yaptırmaları gerekiyor (Apple Beta Yazılım Programı sayfası). Beta güncellemesini yüklemeden önce cihazınızın şifre korumalı iTunes yedeğini aldığınızdan emin olun. Çünkü beta yazılımları kararlı değildir ve birçok hata veya soruna sahip olabilirler.

iOS 12 Yenilikleri

iOS 12, yeni Ekran Süresi, 32 kişiye kadar kullanılabilen Grup FaceTime, Siri için Kestirmeler, gruplandırılmış bildirimler, yepyeni artırılmış gerçekliğin kullanıldığı Ölçüm uygulaması, Memoji, yeni Animoji’ler ve kamera efektleri, yenilenen Sesli Notlar, Borsa, Apple Books uygulaması, geliştirilmiş Fotoğraflar uygulaması, daha kullanışlı Rahatsız Etme modu ve ARKit 2 ve çok daha fazlasını beraberinde getiriyor.

Apple, diğer iOS sürümlerine kıyasla iOS 12’nin Kamera’ya geçişte yüzde 70, klavyenin görüntülenmesinde yüzde 50, yoğun kullanımda uygulamaların açılmasında iki kat daha hızlı olduğunu söylüyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz