Ana Sayfa MacOS macOS Mojave 10.14 Public Beta 1 Yayınlandı

macOS Mojave 10.14 Public Beta 1 Yayınlandı

İlk olarak WWDC 2018'de duyurulan Apple'ın yeni Mac platformu macOS Mojave 10.14'ün ilk halka açık beta yazılım güncellemesi yayınladı. macOS Mojave 10.14 Public Beta 1 şimdi kullanılabilir...

0
macOS Mojave 10.14 Public Beta

WWDC 2018’de tanıtılan, “Gücünüze güç katmak hiç güç değil.” denilerek sunulan ve 4 Haziran’dan beri geliştiriciler için kullanılabilir olan macOS Mojave 10.14‘ün ilk Public Beta’sı Apple Beta Yazılım Programı’na kayıtlı kullanıcılar için yayınlandı. macOS Mojave 10.14 Public Beta 1, programa kayıtlı kullanıcılar tarafından uyumlu Mac modellerine indirilebilir ve yüklenebilir durumda.

Apple’ın Beta Test Programı’na kaydolmuş kullanıcılar, uygun konfigürasyon profilini Mac’lerine yükleyerek Mac App Store’un Yazılım Güncelleme menüsünden yeni macOS Mojave’nin ilk public betasını cihazlarına indirip, yükleyebilirler.

Apple Beta Yazılım Programı’na Katılma

Apple’ın beta test programının bir parçası olmak isteyen kullanıcılar, iOS, macOS ve tvOS betalarına erişim sağlamalarını sağlayan Beta Yazılım Programı’na Apple Kimlikleri’ni kullanarak katılabilirler.

macOS Mojave public beta 1, geliştiriciler için yayınlanan ikinci betaya karşılık gelen bir güncelleme konumunda. En yeni macOS sürümü, Mac kullanıcıları için önemli yenilikleri ve geliştirmeleri sunuyor.

macOS Mojave 10.14 Yenilikleri

macOS Mojave 10.14 ile, Koyu Mod, Dinamik Masaüstü, Belge Grupları, geliştirilmiş Finder, dosyaları açmak zorunda kalmadan üzerinde çalışmanızı sağlayan yeni Göz At, daha kolay Ekran Görüntüsü Alma seçeneği, iPhone’unuzla çektiğiniz fotoğrafların anında Mac’inize aktarılması, Grup FaceTime, Ev ve Sesli Notlar olmak üzere iki yeni uygulama, yenilenen Mac App Store ve çok daha fazlasını sunuyor.

macOS Mojave 10.14 Public Beta 1’i Mac’inize yüklemeye karar verdiyseniz, Mac’inizin ve önemli dosyalarınızın yedeğini almanızı öneririz. Çünkü beta güncellemeleri kararlı olmamakla birlikte, birtakım hatalara ve sorunlara sahip olabilirler.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz