Ana Sayfa Haberler Ucuz MacBook Air, Face ID’li iPad ve Daha Büyük Ekranlı Apple Watch...

Ucuz MacBook Air, Face ID’li iPad ve Daha Büyük Ekranlı Apple Watch Geliyor!

0

Tutarlı tahminleri ile yakından tanıdığımız güvenilir Apple analistlerinden Ming-Chi Kuo, 2018 ve 2019 iPhone modelleri için duyumlarını ve beklentilerini paylaşırken, bu yıl uygun fiyatlı yenilenmiş bir MacBook Air’in, Face ID’li bir iPad modelinin ve daha büyük ekranlı Apple Watch modellerinin geleceğini tahmin ettiğini açıkladı.

Şu anda TF International Securities adlı araştırma şirketinde çalışan Apple analisti Ming-Chi Kuo, bugün Apple’ın gelecekteki ürünleri ve şirketin genel görünümü hakkında çok sayıda bilgi içeren yeni bir araştırma notunu yayınladı.

Yayınlanan araştırma notunda öne çıkan başlıkları sizin için bir araya getirdik.

2018 iPhone Modelleri

Analist, 2018’de üç yeni iPhone modelinin geleceğini tahmin ederek, ikinci nesil iPhone X ile birlikte daha büyük ekranlı iPhone X Plus’ın gelmesini beklediğini dile getiriyor. iPhone X’in 5.7 inç, iPhone X Plus’ın 6.5 inç ve X’lere göre uygun fiyatlı olacağı söylenen 6.1 inç LCD ekranlı bir modelin Apple tarafından duyurulması bekleniyor.

Kuo, 6.1 inçlik LCD ekran ile donatılmış uygun fiyatlı iPhone modelinin bu yıl Eylül ayında piyasadaki yerini alacağına olan inancı tam. 6.1 inçlik iPhone’un ABD’de 600 ila 700 dolar arasında rekabetçi bir fiyata sahip olması bekleniyor.

Apple’ın en yeni iPhone modellerini, artık şirket için gelenekselleşen Eylül ayındaki özel etkinliğinde tanıtmasının beklenildiğinin altını çizelim.

2019 iPhone Modelleri

Analist, 2019 iPhone modellerinin belirgin yeniliklere sahip olacağına inanıyor ancak cihazın tasarımı ve özelliklerin için konuşmanın henüz erken olduğunu söylüyor. 2019 iPhone modellerinin özelliklerinin daha belirgin hale geleceği güne yani bu yılın en erken Eylül veya Ekim ayına kadar beklenmesi gerektiğini kaydediyor.

2019’da piyasaya sürülmesi beklenen yeni iPhone’ların arasında bu yıl da tanıtılacak olan LCD ekranlı bir modelin yer alacağı vurgusu söz konusu. Analist, Apple’ın 2019’da herhangi bir iPhone modelinde üç lensli kameraya yer vermesinin şaşırtıcı derece faydalı olacağınada değiniyor.

Daha Ucuz MacBook Air, Face ID’ye Sahip iPad ve Daha Büyük Ekranlı Apple Watch

Kuo, 2018’in ikinci yarısında daha uygun fiyatlı bir MacBook Air’in geleceğine inanmakla birlikte, Face ID’ye sahip iPad modelinin ve daha büyük ekranlı yeni Apple Watch modellerinin piyasaya sürülmesini bekliyor.

Face ID’ye sahip iPad modelinin ve daha büyük ekranlı Apple Watch’un ne zaman geleceği ile ilgili herhangi bir bilgi mevcut değil.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz