Ana Sayfa Haberler Samsung Galaxy Note 9 Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Samsung Galaxy Note 9 Çıkış Tarihi Belli Oldu!

0

Samsung, yeni Note serisi modelini tanıtacağı etkinliği için beklenen duyuruyu yaptı ve 9 Ağustos Perşembe günü Unpacked etkinliğinin düzenleneceğini duyurdu. Etkinlikte, Galaxy Note 9’un tanıtılması bekleniyor.

Etkinliğin basın daveti şirket tarafından paylaşıldı.

Samsung, genellikle yılda iki büyük akıllı telefon etkinliğine ev sahipliği yapıyor. Her yıl Şubat ayında yeni Galaxy S serisi modelini tanıtan şirket, her yılın Ağustos ayında yeni Note serisi modelini tanıtıyor.

Şirketin amiral gemisi konumundaki akıllı telefonlarını bu şekilde yılın iki farklı farklı tarihinde tanıtması tümüyle bir pazarlama stratejisine dayanıyor. Mesela Galaxy Note 9 lansmanı için duyurulan tarihi, Apple’ın Eylül ayı özel etkinliğinden bir ay öncesine denk geliyor. Samsung’un 2018 iPhone modellerinin tanıtılmasından önce düzenleyeceği bu etkinliğini, 2019 Şubat ayında duyurması beklenen Galaxy S10’u takip edecek. Samsung, böylece akıllı telefon serisini ortalama altı ayda bir güncelleyerek Apple’ın iPhone’u ile daha iyi rekabet etme imkanı buluyor.

Galaxy Note 9 Özellikleri

Galaxy Note 8 gibi Galaxy Note 9’un da çift lensli ana kameraya ve cihazın arka tarafında konumlandırılmış bir parmak izi sensörüne sahip olması bekleniyor. Samsung’un Note 9’da da S Pen ve uçtan uca AMOLED ekranı desteğini sunmaya devam edeceği kesin beklenenler arasında yer alıyor.

Söylentiler, Galaxy Note 9’un iPhone X’deki gibi bir çentiğe sahip olmayacağını, Note 8’e kıyasla biraz daha küçük alt ve üst çerçevelere sahip olacağını gösteriyor. Her zamanki gibi, bu yıl da S Pen için önemli geliştirmelerin sunulması beklenenler arasında.

Samsung, 2016 yılında tanıttığı Galaxy Note 7 sonrası cihazın pilinin patlama sorunu ile karşılamış ve akıllı telefonunu piyasadan geri çekmek zorunda kalmıştı. Note serisinin en büyük hayal kırıklığı modeli olarak tarihe geçen Note 7’yi Note 8 takip etti ve şirket şimdide Note 9’u tanıtarak Note serisini emin adımlarla sürdürmede ısrarcı olduğunu göstermiş oldu.

Galaxy Note 9 lansmanının hemen ardından Apple’ın 2018 iPhone’larını Eylül ayında duyurması bekleniyor. Apple’ın ikinci nesil 5.8 inç OLED ekranlı iPhone X ile birlikte, daha büyük ekranlı 6.4 inç veya 6.5 inçlik OLED ekrana sahip iPhone X Plus’ı ve daha uygun fiyatlı 6.1 inç LCD ekranlı iPhone modeli ile geleceği konuşuluyor.

Samsung Galaxy Note 9 Çıkış Tarihi


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz