Ana Sayfa Haberler 2018 iPhone Modellerinin Beklenen Satış Fiyatları

2018 iPhone Modellerinin Beklenen Satış Fiyatları

0

Apple’ın CEO’su Tim Cook, daha önce iPhone X’in en popüler akıllı telefon konumunda olduğunu söylemiş ancak analistlerin ve uzmanların bu görüşe katılmadıklarını söylemeleri dikkatlerden kaçmamıştı. Uzmanlara göre, iPhone X’in yüksek satış rakamlarını görememesinin nedeni cihazın sahip olduğu yüksek fiyat etiketi.

iPhone X’in ABD için başlangıç fiyatı 999 dolar olarak belirlenmiş, bu fiyat etiketinin Türkiye’deki karşılığı 6.099 TL olmuştu. Kullanıcıların iPhone X’in fiyatının oldukça yüksek olduğunu düşünmeleri doğal olarak iPhone X satışlarını olumsuz yönde etiledi. Apple’ın ilk Face ID’ye sahip iPhone modeli ile beklediğini bulduğunu söylemesine rağmen şirketin daha fazlasını bulmak için önemli bir adım atmaya hazırlandığı ve iPhone X’in fiyatında indirime gideceği öne sürüldü.

2018 iPhone Modellerinin Satış Fiyatları

Apple, bu yılki Eylül ayı özel etkinliğinde 6.4 inçlik ekrana sahip iPhone X Plus modelini tanıtacağı ve cihazın fiyatının 999 dolardan başlayacağı dile getirilirken, iPhone X Plus ile birlikte tanıtılacak olan ikinci nesil iPhone X’in başlangıç fiyatının 899 dolar olacağı konuşuluyor.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/06/27/iphone-x-plus-ozellikleri-fiyati-ve-cikis-tarihi/]

Yeni bir iPhone almak için bekleyen kullanıcıların büyük bir kısmı 6.1 inçlik LCD ekrana sahip olacağı öne sürülen iPhone modeline odaklanmış durumdalar. iPhone X ve X Plus’a kıyasla uygun fiyat etiketine sahip olacağı söylenen iPhone modelinin ABD başlangıç fiyatının 699 dolar ile 769 dolar arasında olacağı söyleniyor.

Apple’ın iPhone X Plus ile 999 dolar olan başlangıç fiyatı sınırını aşmamasının satışları olumlu yönde etkileyeceği belirtilirken, iPhone X yerine daha büyük ekranlı bir iPhone X bekleyen kullanıcıların bu modele yöneleceği bekleniyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz