Ana Sayfa Aksesuar 18W USB-C iPhone Güç Adaptörü Prototipi Sızdırıldı!

18W USB-C iPhone Güç Adaptörü Prototipi Sızdırıldı!

0

Apple’ın bu yılki iOS cihazlarıyla birlikte 18 wattlık USB-C güç adaptörü aksesuarını ekstra olarak satışa sunacağı ve yeni iPhone modellerinin kutusunda ücretsiz olarak Lightning – USB-C dönüştürücü kablosunu ekleyeceği bir süredir konuşuluyor. Böylece kullanıcılar, ekstra olarak satın alınabilecek 18W USB-C iPhone güç adaptörünü ve iPhone kutusundan çıkan Lightning – USB-C kablosunu kullanarak cihazlarını daha hızlı şarj edebilecekler.

Mac Otakara’da, henüz net olarak doğrulanmamış olmasına rağmen 18W USB-C iPhone güç adaptörünün ABD versiyonunun bir prototipinin yer aldığı iddia edilen bazı fotoğraflar paylaşıldı.

Güç adaptörünün tasarımının Apple’ın 5W güç adaptörüne benzer bir gövdeye ve USB-C portuna sahip olduğu görülüyor.

Güç adaptörünün üstündeki metinlerin Apple’ın normalde güç adaptörlerinde kullandığı metinlerden farklı olduğu dikkat çekse de bunun bir prototip olduğu unutulmamalı. USB-C portlu güç adaptörünün üstündeki metinde Apple’ın numaralandırma şemasına uygun olarak A1720 model numarasıyla birlikte, güç adaptörünün 3A (15W) veya 2A’da (18W) 9V’a kadar çıkış sunduğu bilgisi yer alıyor.

Apple’ın bu yıl veya önümüzdeki yıllarda iPhone’ları için daha güçlü bir güç adaptörü sunacağı söylentileri var ancak böyle bir güç adaptörünün zaten 10-12W’lık güç adaptörüne sahip olan iPad modelleri için geleceğini düşünmek daha mantıklı duruyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz