Ana Sayfa Mac macOS High Sierra 10.13.6 Beta 5 Yayınlandı

macOS High Sierra 10.13.6 Beta 5 Yayınlandı

0
macOS High Sierra

Apple, geliştiriciler için dördüncü macOS High Sierra 10.13.6 betasını yayınlamasından bir hafta sonra, bir sonraki macOS High Sierra 10.13 güncellemesi olacak olan güncellemenini beşinci geliştirici betasını yayınladı.

macOS High Sierra 10.13.6 beta 5, uygun konfigürasyon profili yüklenmiş Mac’lerde Mac App Store’unun Yazılım Güncelleme menüsünden şimdi indirilebilir.

Güncelleme: Apple Beta Yazılım Programı’na kayıtlı kullanıcılar için de macOS High Sierra 10.13.6 Public Beta 5 yayınlandı. Programa kayıtlı kullanıcılar, uygun konfigürasyon profilini Mac’lerine yükleyerek en yeni macOS High Sierra 10.13.6 public betasını Mac App Store’un Yazılım Güncelleme menüsünden şimdi indirebilirler.

macOS High Sierra 10.13.6 Beta 5 Yenilikleri

macOS High Sierra’nın altıncı güncellemesinin ne gibi yenilikler veya değişiklikler sunduğunu henüz bilmiyoruz ancak bir önceki güncelleme olan macOS High Sierra 10.13.5’te keşfedilen sorunları gideren ve performans iyileştirmeleri sunan bir güncelleme olacak gibi duruyor.

İlk dört macOS High Sierra 10.13.6 geliştirici betasında herhangi bir yeni özellik veya değişikliği görülmedi. Bu betayı deneyimledikten sonra herhangi bir yeni özellik veya değişiklik keşfedersek sizlerle paylaşıyor olacağız.

Apple, macOS için odağını macOS High Sierra’dan Haziran ayındaki Dünya Çapında Geliştiriciler Konferansı’nda duyurduğu macOS Mojave 10.14’e kaydırmış durumda. Bu nedenle, macOS High Sierra 10.13.6’da herhangi bir yeniliğin sunulmasını beklemiyoruz. macOS High Sierra 10.13.6’nın son macOS High Sierra güncellemesi olması bekleniyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz