Ana Sayfa Haberler iOS için GarageBand Uygulamasına Okul Desteği Geldi

iOS için GarageBand Uygulamasına Okul Desteği Geldi

0

Kullanıcıların istedikleri her yerde müzik çalmasını, kaydetmesini ve paylaşmasını inanılmaz derecede kolaylaştıran GarageBand uygulamasına iOS için önemli bir güncelleme geldi. GarageBand, 2.3.4 güncellemesi ile Okul desteğine kavuştu.

Apple, eğitim ve öğretime verdiği destek ile zaten kendini kanıtlamış durumda. Son olarak sınıf içinde ve sınıf dışında öğretimi desteklemek için Okul ve Derslik uygulamalarını geçtiğimiz günlerde kullanıma sunan teknoloji devi, şimdi de mevcut uygulamalarını öğretimi destekleyecek şekilde güncelliyor.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/06/26/ogretmenler-icin-apple-ogretim-uygulamalari-artik-kullanilabilir/]

iOS için GarageBand’e Okul Desteği Geldi

iOS için GarageBand’e gelen son güncelleme ile ödevler, uygulama etkinlikleri ve öğrencilerin tamamlanan ödevleri GarageBand projesi olarak gönderebilmeleri de dahil olmak üzere uygulamaya Okul desteği gelmiş oldu. Böylece GarageBand uygulamasının okullarda müzik dersinde kullanılabilmesinin önü açılmış oluyor.

Apple’ın paylaştığı sürüm notlarında herhangi bir dokunmatik müzik aletinin müzik klavyesindeki nota etiketlerini görüntüleme desteğiyle, kararlılık iyileştirmeleri ve hata düzeltmeleri sunulduğu belirtiliyor.

iOS için GarageBand uygulaması App Store’dan ücretsiz olarak indirilebiliyor [indirme bağlantısı]. Uygulamanın ayrıca macOS için de kullanılabilir olduğunu hatırlatalım. Apple en son macOS için uygulamasına birçok önemlik özellik getiren güncellemeyi yayınlamıştı.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/06/22/mac-icin-garageband-uygulamasi-guncellendi/]


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz