Ana Sayfa Watch Geliştiriciler için watchOS 5 Beta 3 Yayınlandı

Geliştiriciler için watchOS 5 Beta 3 Yayınlandı

0
watchOS 5 Beta

watchOS 5’in ikinci betasının yayınlanmasından yaklaşık iki hafta sonra geliştiriciler için watchOS 5 beta 3 yayınlandı. Kayıtlı Apple geliştiricileri için en yeni watchOS 5 betası şimdi kullanılabilir.

watchOS 5’in en yeni betasını yüklemek için Apple Geliştirici Merkezi’nden uygun konfigürasyon profilini Apple Watch ile eşleştirilen iPhone’a yüklemek gerekiyor. Ardından, iPhone’daki Watch uygulamasının Genel > Yazılım Güncelleme menüsü kullanılarak watchOS 5 beta 3 indirilebilir.

Güncelleme işlemi için Apple Watch’un şarj seviyesinin yüzde 50’nin üstünde, şarj cihazına bağlı ve iPhone’un kapsama alanında olması gerekiyor.

watchOS 5 Beta 3 Yenilikleri

Apple’ın WWDC 2018’de tanıttığı watchOS 5, güçlü aktivite ve iletişim özellikleriyle dikkat çekiyor. Birinci ve ikinci beta sürümlerinde birbirinden değerli özellikleri uyumlu Apple Watch modelleri için sunan Apple’ın en yeni beta sürümünde ne gibi yenilikler sunduğunu henüz bilmiyoruz.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/06/20/watchos-5-beta-2-walkie-talkie-ozelligi/]

Güncellemeyi cihazlarımıza yükleyip deneyimledikten sonra, varsa sunulan yenilikleri ve değişiklikleri sizlerle paylaşacağız.

watchOS 5 Ne Zaman Yayınlanacak?

Apple, iOS 12, macOS Mojave 10.14, tvOS 12 ve watchOS 5’i tanıttığı bu yılki Dünya Çapında Geliştiriciler Konferansı’nda en yeni işletim sistemlerinin bu sonbaharda yayınlanacağını açıkladı. Muhtemelen Eylül ayındaki Apple özel etkinliğini takip edenler haftalarda watchOS 5’in final sürümünün yayınlandığını göreceğiz.

watchOS 5, ilk nesil Apple Watch (Series 0) için destek sunmazken, Watch Series 1, Series 2 ve Series 3 için kullanılabilir olacak.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz