Ana Sayfa Haberler iOS için En İyi Yarış Oyunları

iOS için En İyi Yarış Oyunları

0

Apple’ın iOS platformu için (iPhone, iPad ve iPod touch) hazırlanmış en iyi yarış oyunlarını sizin için bir araya getirdik. Oyunları iPhone veya iPad’inizde oynarken eğlencenizi katlayacak, zamanın nasıl geçtiğinin farkına bile varamayacaksınız.

Sizler de aşağıdaki yorum alanından favori yarış oyunlarınızı paylaşmayı unutmayın.

Hatırlatma: iOS için en iyi yarış oyunları listemiz, App Store’daki ücretli ve ücretsiz oyunlardan derlenmiştir.

iOS için En İyi Yarış Oyunları

AG Drive

Geleceğin şehrinde yer çekimine meydan okuyarak yarış gemisini ateşlemeye hazır mısınız? AG Drive, bir steroidler türü yarış oyunudur. Oyunda, tipik kara veya suda kullanılabilen yarış araçlarından ziyade geleceğin otoyollarının üstünden ve altından geçebilen, yerçekimine meydan okuyan bir aracı kontrol ediyorsunuz.

Rakiplerinizi geçmek ve ilk sırada yer almaya çalışırken engellere ve enerji alanlarına dikkat etmeli, bir yandan da aracınız için güç toplamalısınız.

AG Drive, çarpıcı 3 boyutlu görsellerle donatılmış ve muhteşem bir müzik eşliğinde oynanıyor oluşu ile fark yaratıyor. Oyunda, zaman denemeleri, kupa elemeleri gibi çeşitli modlar yer alıyor.

Oyunu İndir


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz