Ana Sayfa Haberler 2018 iPhone Modelleri 6 Yeni Renk Seçeneği ile Geliyor!

2018 iPhone Modelleri 6 Yeni Renk Seçeneği ile Geliyor!

0

Apple’ın bu yıl, ikinci nesil iPhone X, 6.5 inçlik OLED ekranlı iPhone X Plus olarak adlandırılan bir model ve 6.1 inçlik LCD ekranlı bir model olmak üzere üç yeni iPhone modelini tanıtması bekleniyor.

Mevcut iPhone X, Uzay Grisi ve Gümüş renk seçenekleri ile sınırlandırılmış durumda ancak 2018 iPhone modelleri ile bunun değişeceği, altı yeni renk seçeneğinin geleceği iddia ediliyor.

Altı Yeni Renk Seçeneği

Güvenilir Apple analisti Ming-Chi Kuo, 2018 iPhone modellerinden en az ikisinin ek renk seçenekleri ile geleceğine inanıyor. Kuo, ikinci nesil iPhone X’in Altın, Gümüş ve Uzay Grisi renk seçenekleri ile piyasaya sürüleceğini, 6.1 inçlik modelin geniş bir renk yelpazesine sahip olacağını söylüyor. Analist, bu renk seçeneklerinin kırmızı, mavi, turuncu, gri ve beyaz olacağını tahmin ediyor.

Bir süredir ikinci nesil iPhone X’in renk seçeneklerinin arasında Altın renginin ekleneceği öne sürülüyordu. Apple, paslanmaz çelik bantların altın renginde olması için karşılaşılan üretim zorluklarından doları bunu şimdiye kadar ertelemek zorunda kaldı. Apple, en azından aşağıdaki fotoğraflarda görüleceği üzere, geçen yıl iPhone X’i piyasaya sürmeden önce FCC onayını alırken Altın renkli iPhone X prototipini kullandı. Fotoğraflar Eylül 2017’de kullanılmıştı ancak gizlilik süresinin sona erdiği Nisan 2018’de ortaya çıktılar.

iPhone X için seri üretim sorunlarının artık çözülmüş olabileceği göz önüne alındığında, Uzay Grisi ve Gümüş renklerinin yanına Altın renginin eklenmesi kuvvetle muhtemel. Düşük fiyatlı 6.1 inçlik iPhone tarafında ise plastik gövdeye sahip iPhone 5c’de olduğu gibi daha fazla renk seçeneğinin sunulması mantıklı duruyor. Kırmızı renk seçeneğinin HIV / AIDS ile mücadeleyi desteklemek için (PRODUCT) RED işbirliğinin bir parçası olabileceği üzerinde duruluyor.

Analist Kuo’nun, Cupertino merkezli şirketin gelecekteki planlarıyla ilgili tahmin yürütme konusunda saygın bir geçmişi var. Bu nedenle Kuo’nun yeni renk seçeneklerini geleceği söylemesi gerçeği yansıtıyor olabilir.

Güncelleme: Twitter hesabı OnLeaks’in sahibi Steve Hemmerstoffer, Apple’ın ayrıca sarı ve pembe renk seçenekleri 2018 iPhone’unu prototiplediğini iddia ediyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz