Ana Sayfa Haberler iOS 12 Public Beta 2 Yayınlandı!

iOS 12 Public Beta 2 Yayınlandı!

0
iOS 12 Public Beta

Apple, ilk iOS 12 public betasının yayınlamasından bir hafta sonra ve üçüncü geliştirici betasını yayınlamasından iki gün sonra iOS 12 Public Beta 2‘yi yayınladı. Apple Beta Yazılım Programı’na kayıtlı kullanıcılar için yayınlanan en yeni herkese açık iOS 12 betası şimdi indirilebilir.

iOS 12 Public Beta 2’yi yükleyebilmek için ilk olarak Apple Beta Yazılım Programı’na Apple Kimliği’ni kullanarak kayıt olmak gerekiyor. Ardından uygun konfigürasyon profilini iOS cihazınıza indirip yüklemelisiniz. Daha sonra Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme menüsünden en yeni iOS 12 Public Beta’sını indirilebilir.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/06/26/ios-12-public-beta-nasil-kurulur/]

iOS 12 Public Beta 2 Yenilikleri

Özetle, iki gün önce yayınlanan iOS 12 Beta 3‘ü takip eden iOS 12 Public Beta 2’nin sahip olduğu yeniliklerin ve değişikliklerin geliştirici betası ile aynı olduğunu söyleyebiliriz.

iOS 12 Public Beta 2 ile şimdilik sadece San Francisco Körfez Bölgesi’nde Harita uygulamasının yeni görünümü kullanılabilir hale gelirken, iPad için Sesli Notlar uygulamasının arayüzü tümüyle yenileniyor, konum paylaşımı Apple Kimliği menüsüne ekleniyor, iPad için bildirimlere 3D Touch ile “X” simgesine sertçe dokunarak tümünü kapat seçeneği geliyor, Fotoğraflar uygulamasında birkaç küçük değişiklik sunuluyor. iOS 12 Public Beta 3 ile gelen tüm yeniliklere aşağıdaki yazımızdan ulaşabilirsiniz.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/07/04/ios-12-beta-3-ile-gelen-tum-yenilikler/]

Apple, WWDC 2018’in açılış konuşmasında tanıttığı iOS 12’nin herkese açık final sürümünü bu sonbaharda yayınlayacağını duyurdu. Muhtemelen Eylül ayındaki Apple özel etkinliğini takip eden sonraki haftalarda iOS 12’nin herkese açık final sürümü yayınlanacaktır. iOS 12’nin ne zaman yayınlanacağı konusunda tahmin yürüttüğümüz yazımıza aşağıdan ulaşabilirsiniz.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/06/30/ios-12-ne-zaman-cikacak/]


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz