Ana Sayfa iOS iOS için En İyi Reklam Engelleme Uygulamaları

iOS için En İyi Reklam Engelleme Uygulamaları

0

Webde gezinirken sinir bozucu reklamlarla karşılaşmaktan, favori oyunlarınızı oynarken açılan reklamları görmekten sıkıldınız mı? Çevrimiçi deneyiminizin kontrolünü elinize alın ve sizi web tarayıcılarında veya uygulamalarda rahatsız eden tüm reklamları engelleyin.

iPhone, iPad ve iPod touch’ınızdaki uygulamalarda ve web sitelerinde gördüğünüz tüm reklamları engelleyebilmeniz adına iOS için en iyi reklam engelleme uygulamalarını bir araya getirdik.

En İyi Reklam Engelleme Uygulamaları

1Blocker Legacy

Güçlü ve son derece özelleştirilebilir bir reklam engelleyici uygulaması arıyorsanız 1Blocker uygulaması tam size göre. Uygulamayı indirmek tümüyle ücretsiz ve hemen hemen her şeyi (reklamları, takipçi komut dosyaları gibi) engelleme seçeneğine sahipsiniz. Daha fazlasını engellemek için uygulamaya ödeme yapmanız gerekiyor ancak ücretsiz sürümünün genel olarak reklam engelleme konusunda yeterli olduğunu söyleyebiliriz.

Uygulamayı ücretli sürümüne yükselttiğinizde Sınırsız Engelleyiciler özelliği etkinleşiyor. Bu özellik ile belirli site öğelerini, yorumları, kara liste ve beyaz liste sitelerini değiştirebilir, çerezleri kapatabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz.

Uygulamayı İndir


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz