Ana Sayfa Haberler Apple, 9.7 inç iPad’i için 4 Yeni Reklam Filmi Paylaştı

Apple, 9.7 inç iPad’i için 4 Yeni Reklam Filmi Paylaştı

0

Apple, eğitim ve seyahat için düşük fiyat etiketli ve Apple Pencil destekli 9.7 inç iPad’in kolay taşınabilirliğini vurgulayan on beşer saniyelik dört yeni reklam filmini paylaştı.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/03/27/apple-pencil-destekli-yeni-9-7-inclik-ipad-tanitildi/]

Travel Simply (Sadece Seyahat), Organized Notes (Organize Edilmiş Notlar), Paperless Paperwork (Kağıtsız Evrak) ve All Your Stuff (Hepsi Senin Eşyan) başlıklı reklam filmlerinde iPad, sınıftaki ders kitapların yerini alarak yer kazanması, ofiste kağıt işi ve uçuş sırasında bir dizüstü bilgisayar olarak tasvir ediliyor.

9.7 inç iPad için 4 Yeni Reklam Filmi

Reklam filmlerinde yapılan karşılaştırmaların birçoğunun abartılı olduğu görülüyor. Yine de iPad’in çok yönlülüğü hakkında net birçok net mesaj veriliyor.

Apple, geçtiğimiz Mart ayında Chicago’da düzenlediği etkinliğinde altıncı nesil iPad’i tanıttı. Yeni iPad, Amerika Birleşik Devletleri’nde 329 ABD dolardan, Türkiye’de ise 1.699 TL’den başlayan fiyat etiketi ile satışa sunuldu. Apple Pencil desteğine sahip altıncı nesil iPad, en ucuz iPad Pro’ya kıyasla (2.999 TL) oldukça uygun fiyatlı.

Apple, bu reklamlarını henüz Türkiye için YouTube kanalına yüklemedi ancak bazı bölgesel YouTube kanallarına yüklendi.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz