Ana Sayfa Watch Apple Watch Modelleri için watchOS 4.3.2 Güncellemesi Yayınlandı

Apple Watch Modelleri için watchOS 4.3.2 Güncellemesi Yayınlandı

0

Apple, Watch’da çalışan watchOS 4 işletim sistemi için küçük bir güncelleme olan watchOS 4.3.2‘yi yayınladı. watchOS 4.3.2, bir diğer küçük watchOS güncellemesi olan watchOS 4.3.1’in yayınlanmasından bir aydan daha uzun bir süre sonra gelmiş oldu.

watchOS 4.3.2, iPhone’daki Watch uygulamasının Genel > Yazılım Güncelleme menüsünden Apple Watch’a şimdi indirilebilir. Yeni yazılımı yükleyebilmek için Apple Watch’un en az yüzde 50 pil seviyesine sahip olması, şarj cihazına bağlı ve iPhone’un kapsama alanı içinde olması gerekiyor.

watchOS 4.3.2 ile Sunulan Özellikler

watchOS 4.3.2, watchOS 4.x.x güncellemesi olması bakımından,  hata düzeltmelerine ve kaputun altında performansında iyileştirmelere odaklanan küçük ölçekli bir güncelleme konumunda. Zaten güncellemenin beta döneminde herhangi bir yeni özellik keşfedilmemişti.

watchOS 4.3.2 Güncellemesinin Yüklenebildiği Apple Watch Modelleri

  • Apple Watch Series 0
  • Apple Watch Series 1
  • Apple Watch Series 2
  • Apple Watch Series 3

watchOS 4.3.2, watchOS 4 işletim sisteminin son güncellemesi biri olabilir. Apple, şu anda odak noktasını watchOS 4’den bu yılki Dünya Çapında Geliştiriciler Konferansı’nda tanıttığı watchOS 5’e kaydırmış durumda. watchOS 5 şu anda kayıtlı Apple geliştiricileri için beta olarak kullanılabiliyor. Apple, watchOS 5’in herkese açık final sürümünün bu sonbaharda yayınlanacağı duyurdu.

watchOS 5, geçtiğimiz Haziran ayındaki Dünya Geliştiricileri Konferansı’nda tanıtıldı ve uyumlu Apple Watch modellerine aktivite yarışmaları, antrenman güncellemeleri, gelişmiş koşu özellikleri, Apple Podcast’leri, Walkie-Talkie, daha akıllı Siri ve gelişmiş bildirimler gibi birçok yeni özelliği getirecek.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz