Ana Sayfa Haberler Apple’dan Yeni iPhone X Reklam Filmi

Apple’dan Yeni iPhone X Reklam Filmi

0

Apple, uygulamalarda ve web sitelerinde oturum açmak için parolanın yerine geçme becerisine sahip Face ID’yi öne çıkaran Memory isimli yeni bir iPhone X reklam filmini paylaştı.

Face ID: Yüzünüz Parolanız

Reklam filminde, insanlarla dolu bir sahnede sorulan soruları çözme görevini üstlenen bir adamın oynadığı bir oyun sahneleniyor. Sunucu adama son kez meydan okuyarak “bu sabah online bir parola oluşturdun, bu parola nedir?” diye soruyor. Soru karşısında yüzü solan ve terlemeye başlayan adamla izleyicilerin dalga geçtiği ve adamın son anda iPhone X’ini yüzüne çevirerek Face ID’yi kullanarak parolayı çözdüğü görülüyor. Face ID ile parolanın çözülmesi ile tüm bu yaşananların aslında bir kabus olduğu ortaya çıkıyor.

Reklam filminin sonunda “yüzünüz parolanız” sloganının kullanılması ise dikkat çekiyor.

Apple, şimdiye kadar iPhone X’in birçok özelliğini öne çıkaran pek çok reklam filmini paylaştı. Bunlar; Animoji, Portre Modu, Sahne Aydınlatması, Face ID. Memory de iPhone X’in Face ID ve TrueDepth kamera sistemini öne çıkaran bir reklam filmi konumunda.

Yaklaşık bir dakika otuz saniye olan videonun önümüzdeki hafta televizyon ve sosyal medya sitelerinde yayınlanması bekleniyor.

Cupertino merkezli şirketin izlediği reklam politikasının büyük etki gösterdiği ve şirketin akıllı telefonlarının satışlarını artırdığı, her yönü ile olumlu yönde etkilediği ortaya çıkmıştı.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/07/06/2018-mayis-ayinin-en-cok-satan-akilli-telefonu-iphone-8/]


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz