Ana Sayfa Apple Apple, 1Password Uygulamasını Kullanmaya Başlıyor

Apple, 1Password Uygulamasını Kullanmaya Başlıyor

0

Apple, önümüzdeki birkaç ay içinde dünya çapındaki 100.000’den fazla çalışanının tümüne 1Password’ı kullanmaları için uygulamayı dahili olarak dağıtmayı planlıyor. BGR’nin editörlerine göre Apple, popüler şifre yöneticisini satın almak için 1Password’un ana şirketi AgileBits ile satın alma görüşmelerine de başladı.

Apple’ın dağıtım planıyla ilgili rapordan bir alıntı:

Kaynağımıza göre, planlamadan aylar sonra Apple, 100.000 çalışanın tümüne 1Password’ı kullanmaları için dahili olarak dağıtmayı planlıyor. Bu sadece Cupertino’daki çalışanları değil, aynı zamanda perakende çalışanlarını da kapsıyor. Ayrıca, şirketin aile planlarını içeren bir anlaşmaya imza attığı ve her bir çalışanın 5 aile üyesine 1Password için ücretsiz bir lisans vereceği söyleniyor.

Raporda ayrıca satın alım için Apple ile AgileBits arasında görüşmeler yapıldığı iddia ediliyor ancak bazı şüpheler var:

Satın alım yapılması bu noktada olası görünmüyor. Ya bu anlaşma belirli bir yıl için yıllık ek gelir sağlayacak bir şekilde yapılandırılmış gerçek edinimdir veya devam eden başka bir şey var.

AgileBits’in CEO’su Jeff Shiner, yakın zamanda şirketin Toronto’daki ofisinin konferans salonunda Apple’ın satın alımından bahsediyordu ancak satın alımın içeriğinin ne olduğu ya da potansiyel anlaşmanın özellikleri hakkında kesin bir ayrıntıya sahip değiliz.

Rapor, girişimin bu haftadan itibaren 100 Apple çalışanıyla başlayacağını ve zamanla daha fazla Apple çalışanının 1Password kullanmaya başlayacağını iddia ediyor. Apple’ın tüm kurumsal ve perakende çalışanları için de girişimin bir ya da iki ay içinde faaliyete geçmesi bekleniyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz