Ana Sayfa Haberler Disney, iPhone X ve Final Cut Pro’nun Kullanılacağı Film Çekimlerine Başlıyor!

Disney, iPhone X ve Final Cut Pro’nun Kullanılacağı Film Çekimlerine Başlıyor!

0

Disney, 2017 yılında başlattığı “Dream Big Princess” fotoğraf kampanyası için büyük bir genişletme yaptığını duyurdu. Bu genişletme, ilham verici dijital kısa öyküler oluşturmak için 21 yetenekli genç kadına araçlar sunulmasıyla başlayacak.

Disney, kadın rol modellere ilham veren öyküleri anlatmak ile görevlendirilecek olan dünyanın dört bir yanından gelen film yapımcılarını seçti. Her film yapımcısı, ilham verici bir röportaj konusuyla eşleştirilecek. Walt Disney Animasyon Stüdyoları’nın baş yaratıcı sorumlusu olarak görev yapan yönetmen ve senarist Jennifer Lee gibi.

Film Çekimleri için iPhone X Kullanılacak

Programdaki 21 katılımcı videolarını bir MacBook Pro’da çalışan Final Cut Pro X’de düzenleyecek ve çekimlerini bir iPhone X’i kullanarak yapacaklar.

Disney ayrıca Apple liderliğindeki bir atölye çalışması için Apple ile ortaklık yaptı. Katılımcılara Apple teknik uzmanları ile birlikte eğitim şirketi Summerjax’den danışmanlık oturumları sunulacak ve Apple, videoların ilk olarak yayınlanmaya başlayacağı Ekim ayında da danışmanlık sunmaya devam edecek.

Kısa filmler, Birleşmiş Milletler Vakfı tarafından yönetilen küresel liderlik geliştirme girişimi olan Girl Up’a 1 milyon dolarlık bağışta bulunacak bir kampanyanın bir parçası olarak Disney’in küresel medya platformlarında paylaşılacak.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz