Ana Sayfa Haberler iOS için Eğlenceli Hava Durumu Uygulamaları

iOS için Eğlenceli Hava Durumu Uygulamaları

0

iOS’un yerleşik Hava Durumu uygulamasının oldukça kullanışlı olduğu ve tutarlı tahminler sunduğu gerçeğiyle birlikte, App Store’da yüzlerce hava durumu uygulaması yer alıyor. Öyle ki, sadece hava durumu bilgisini sunmadan öte daha fazlasını sunan uygulamalar söz konusu.

Bunun adı ister mizah ister alay etme olsun, bir hava durumu uygulamasında hava tahminlerinin sunulması eğlenceli bir şekilde sunulduğunda olay bambaşka bir hal alıyor. iOS App Store’daki eğlenceli hava durumu uygulamalarını sizin için bu yazımızda bir araya getirdik.

iOS için bu eğlenceli hava durumu uygulamalarını derlerken ölçüt ve kriterlerimiz şunlar oldu;

  • Her zevke hitap eden mizah: Herkes aynı şeyleri komik bulmaz. Buna dikkat ettik.
  • Detaylı hava durumu bilgileri: Eğlenceli hava durumu uygulamaları beğeniliyor olabilir ancak tahminler konusunda en detaylı ve en tutarlı bilgileri sunmaları oldukça önemli.

CARROT Weather

Daha önce CARROT Weather uygulamasıyla karşılaşmadıysanız uygulama ile oldukça farklı bir hava durumu bilgisi alacağınızın garantisini verebiliriz. Uygulama, mevcut veya gelecekteki hava durumu tahminlerini eğlenceli bir üslupla size sunuyor.

Uygulama Özellikleri

  • Olumsuz hava durumu uyarıları veya kötü koşullar söz konusu olduğunda bilgilendirme yapar.
  • Küfür, argodan hoşlanmıyorsanız kendinize göre bunun kişiselleştirmesini yapabilirsiniz.
  • Başarılar, zaman yolculuğu ve AR modu gibi ekstra özellikler kullanılabiliyor.

CARROT Weather, iPhone, iPad, iMessage ve Apple Watch için kullanılabilir. Apple Watch ile tüm uygulama özelliklerini kullanabilmek için Premium Club yükseltmesini yapmak gerekiyor. Bunun dışındaki özellikleri kullanabilmek için ise 22,99 TL ödeme yapmak gerekiyor.

Uygulamayı İndir

Forecast

CARROT Weather uygulaması hava durumu tahmini konusunda eğlenceli bir yaklaşım güdüyor olsa da daha fazlasını sunamıyor. Forecast uygulaması ise tüm bu eksiklikleri gideriyor.

Uygulama Özellikleri

  • Uygulama arka planı, yılın zamanına ve geçerli hava durumu koşullarıyla eşleştiriliyor.
  • Uygulama, ses ve küfür-argo ayarlarını yapılandırabilmenizi, duymak istediğiniz birkaç küfür-argo kelimesini seçebilmenizi sağlıyor.
  • Birden fazla konum seçebilir, seçilen konumlardaki hava durumu bilgisine ulaşılabilir.
  • Uygulama, hava durumu tahminlerini NOAA’dan alıyor ve arkadaşlarınızla hava durumu raporlarını paylaşabilmenizi sağlıyor.

Forecast uygulaması iPhone ve iPad için kullanılabilir. Uygulama içi reklamları kaldırmak veya uygulama içi satın alımlarla daha fazla sesli uyarı satın alabilirsiniz. Bunlar dışında uygulamayı kullanmak tümüyle ücretsiz.

Uygulamayı İndir

The Funny Weather

Diğer hava durumu uygulamalarına kıyasla, daha az özelliğe sahip olan The Funny Weather uygulaması sadeliği sevenler için harika bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor.

Uygulama Özellikleri

  • Uygulama arka planı, havanın soğuk veya sıcak olmasına göre değişiyor.
  • Küfür-argo ayarı oldukça basit; ya açık ya da kapalı.
  • Birden fazla konum ekleyerek o konumlar için de hava durumu bilgisine ulaşabilirsiniz.
  • The Funny Weather, mevcut koşullar, saatlik tahmin ve önümüzdeki yeni gün boyunca neler olup bittiği ile ilgili hava durumu bilgisi sunar.

Uygulama, iPhone ve iPad için kullanılabilir. Uygulama içi reklamları kaldırmak veya uygulama içi satın alımlar söz konusu olsa da uygulama ücretsiz olarak kullanılabilir.

Uygulamayı İndir


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz