Ana Sayfa Haberler iPhone X ve iPhone SE Tarih Olabilir!

iPhone X ve iPhone SE Tarih Olabilir!

0

Apple’ın yeni iPhone modellerini bu sonbaharda tanıtacağı güne yaklaştıkça spekülasyonlar hız kazanmaya başladı. BlueFin Research analistleri, Apple’ın bu yıl iPhone 9, iPhone 11 ve iPhone 11 Plus’ı tanıtacağını, mevcut iPhone SE ve iPhone X’un üretimini durduracağını iddia ettikleri son yatırımcı notunu paylaştı.

2. Nesil iPhone X Yerine iPhone 11 mi Geliyor?

BlueFin analistleri, geçtiğimiz birkaç yıl içinde önemli yükselme faaliyeti olmaması nedeniyle bu yılki yeni iPhone’larda yapılacak önemli yükseltmelerden dolayı yüksek miktarda üretimin yapılmasını tahmin ediyorlar. Bu nedenle analistler, Apple’ın bu yılın son iki çeyreğinde 91 milyon yeni 2018 iPhone’unun üretilmesini talep etmesini bekliyor.

Sevkiyatlar bakımından, sırasıyla dört çeyrek boyunca 20 milyon, 60 milyon, 45 milyon ve 40 milyon sevkiyatın gerçekleşmesi öngörülüyor.

Analistler, iPhone 11 Plus olarak adlandırılan telefonun iPhone X’u çok küçük bulan kullanıcılara hitap edeceğine, iPhone 9’un ise fiyat bilincine sahip pazarlara hitap edeceğine inanıyor. Dahası, iPhone X ve iPhone SE’nin üretiminin durmasıyla iPhone 8’in de büyük kan kaybedeceği öne sürülüyor.

Apple’ın bu sonbaharda ilk nesil iPhone X’i ile olan bağını kesebileceğini ilk kez duymuyoruz ancak iPhone 11 ve iPhone 11 Plus’ı ilk kez duyuyoruz. Şimdiye kadar BlueFin Research analistlerine kıyasla diğer güvenilir Apple analistleri daha tutarlı tahminlerde bulunabilmek adına olabilitesi daha yüksek beklentiler üzerine yoğunlaşmışlar, bu yüzden hep ikinci nesil iPhone X’dan söz ettmişlerdi.

Bakalım Apple, Eylül ayındaki özel etkinliğinde iPhone serisini devam ettirirken ikinci nesil iPhone X’la mı yoksa iPhone 11’le mi gelecek, bekleyip göreceğiz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz