Ana Sayfa Haberler macOS High Sierra 10.13.6 Yayınlandı! İşte Sunulan Yenilikler

macOS High Sierra 10.13.6 Yayınlandı! İşte Sunulan Yenilikler

0
macOS High Sierra

Apple, Mac’lerde çalışmak için tasarlanan macOS işletim sisteminin son sürümü macOS High Sierra 10.13.6’yı yayınladı. macOS High Sierra 10.13.6, iCloud Mesajlar için destek sunan macOS High Sierra 10.13.5 yayınlanmasından bir ay sonra geldi.

macOS High Sierra 10.13.6, macOS High Sierra’yı çalıştıran tüm uyumlu Mac’lere Mac App Store’daki Yazılım Güncelleme menüsünden şimdi indirilebilir.

macOS High Sierra 10.13.6 ile Sunulan Yenilikler

macOS High Sierra 10.13.6 güncellemesi, hata düzeltmelerine ve güvenlik iyileştirmelerine odaklanan küçük ölçekli bir güncelleme. Beta testi sürecinde hiçbir önemli özellik bulunmadı ancak Apple’ın paylaştığı sürüm notunda iTunes için AirPlay 2 ile çok odalı ses sistemi özelliği sunuluyor.

Apple’ın paylaştığı sürüm notları; macOS High Sierra 10.13.6 güncellemesi, iTunes için AirPlay 2 ile çok odalı ses sistemi özelliğini sunuyor ve Mac’inizin kararlılığını ve güvenliğini artırıyor. Bu güncelleme tüm kullanıcılar için önerilir.

iTunes için AirPlay 2 desteği:

  • Evinizdeki ses sistemini ve AirPlay 2 özellikli hoparlörleri evinizde kontrol edin.
  • Evinizde eşzamanlı olarak birden fazla AirPlay 2 özellikli hoparlörden aynı anda müzik çalın.

Diğer iyileştirmeler ve hata düzeltmeleri:

  • Fotoğraflar uygulamasının bazı kameralardaki AVCHD türlerini tanımasını engelleyen bir sorunu giderir.
  • Mail kullanıcılarının bir iletiyi Gmail’den başka bir hesaba taşımasını engelleyebilecek bir sorunu giderir.

macOS High Sierra 10.13.6, macOS High Sierra işletim sisteminin son güncellemelerinden biri olabilir çünkü Apple, Haziran ayındaki özel etkinliğinde macOS Mojave’yi tanıttı ve odağını bu güncellemeye kaydırdı. Şu anda macOS Mojave geliştiriciler ve Apple Beta Yazılım Programı kullanıcıları için kullanılabiliyor. Güncellemenin herkese açık sürümünün bu sonbaharda yayınlanacağı açıklandı.

macOS Mojave, Koyu Mod, Dinamik Masaüstü, Belge Grupları, geliştirilen Finder, Göz At, Ekran Görüntüsü seçenekleri, Devamlılık Kamerası, Grup FaceTime, yenilenen Mac App Store gibi birçok özelliği sunacak.

[bkz url=]


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz