Ana Sayfa Apple Apple, Artırılmış Gerçeklik ile 11 Milyar Dolar Kazanç Sağlayabilir!

Apple, Artırılmış Gerçeklik ile 11 Milyar Dolar Kazanç Sağlayabilir!

0
Apple Artırılmış Gerçeklik iOS

Apple, uzun zamandır artırılmış gerçekliğe büyük önem veriyor ve analistler, şirketin artırılmış gerçekliğe bu denli odaklanan politikasının son derece doğru olduğunu açıkça ortaya koyan açıklamalar yapıyor. CNBC ve Bank of America Merrill Lynch’ın analistinin açıklamalarına göre, artırılmış gerçeklik Apple için 8 milyar dolarlık gelir akışına dönüşebilir.

Analist, AR uygulamalarının geliştiricilere daha fazla kazanç sağladığını söylüyor ve bunun Apple için büyük olasılıkla gelir artışı anlamına geldiğini belirtiyor.

Apple Artırılmış Gerçeklik Gözlüğü

Bank of America Merrill Lynch’ın analistlerinden Mohan, Apple’ın artırılmış gerçeklik ile büyük bir gelir fırsatı yakaladığını ve bu fırsatın 6 milyar dolar ile 8 milyar dolar arasında olduğunu söylüyor. Bu rakamlar, Apple’ın bir çeşit artırılmış gerçeklik gözlüğünü tanıtabilmesi durumundaki gelir olasılıklarını yansıtmıyor. Mohan’a göre Apple, böyle bir cihazı tanıtması durumunda artırılmış gerçekliğe teknolojisine dayalı gelirini 11 milyar dolara kadar çıkarabilir.

Mohan’a göre böylesi çekişmeli bir ortamda Apple için artırılmış gerçeklik teknolojisi ile donatılan bir gözlüğü tanıtmak son derece cazip bir seçenek olabilir. Tüm bu gelişmelerle Bank of America Merrill Lynch, Apple’ın hisse senedi (AAPL) fiyat beklentisini 230 dolara çıkardı. Bu fiyat beklentisi mevcut Apple hisse senedi fiyatına kıyasla 40 dolar daha fazla.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz