Ana Sayfa Haberler Geliştiriciler için Yenilenmiş macOS Mojave Beta 3 Yayınlandı

Geliştiriciler için Yenilenmiş macOS Mojave Beta 3 Yayınlandı

0
macOS 10.14 Mojave Beta

Apple, geliştiricileri için macOS Mojave Beta 3’ü yayınlamasından yaklaşık bir hafta sonra, Feedback Assistant uygulamasında beklenmedik şekilde görülen bir sorunu gideren yenilenmiş macOS Mojave Beta 3 güncellemesini yayınladı.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/07/04/gelistiriciler-icin-macos-10-14-mojave-beta-3-yayinlandi/]

Yenilenmiş macOS Mojave Beta 3 ile Feedback Assistant Sorunu Çözülüyor

macOS Mojave Beta 3 Feedback Assistant

Apple’ın, geçtiğimiz hafta Cuma günü Beta Yazılım Programı’na kayıtlı kullanıcılar için yayınladığı macOS Mojave Public Beta 2’de bu sorunu çözdüğü ve geliştiriciler için de yenilenmiş beta 3 sürümü ile sorunu giderdiği görülüyor. Apple, daha önce macOS Mojave’nin orijinal üçüncü beta sürümünü yükleyen geliştiricilere gözden geçirilmiş beta sürümü sunmuyor gibi görünüyor.

Feedback Assistant uygulaması, iOS ve macOS beta sürümlerinde yerleşik olarak sunulan, kullanıcıların ve geliştiricilerin ön sürüm yazılımında tespit ettikleri hataları ve sorunları Apple’a bildirmeleri için kullanılan bir uygulama. Beta sürümlerinin kararlı hale gelmesi için uygulamanını oldukça önemli bir yeri var.

Apple, bu yılki Dünya Çapında Geliştiriciler Konferansı’nda birçok önemli özellik ile macOS Mojave’yi tanıttı. macOS Mojave ile Koyu Mod, Dinamik Masaüstü, yeni masaüstü arka planları, Belge Grupları, daha yetenekli Finder, Devamlılık Kamerası gibi birçok özelliği sunuluyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz