Ana Sayfa Haberler İlk iPhone Oyunlarından Trism’in Yeni Versiyonu Yayınlandı

İlk iPhone Oyunlarından Trism’in Yeni Versiyonu Yayınlandı

0

Steve Demeter tarafından geliştirilen Trism, 10 yıl önce App Store’da yerini alan ilk iPhone oyunlardan biriydi. App Store’un 10. yıl dönümü kutlanırken Trism’in yeni versiyonu App Store’daki yerini aldı.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/07/10/app-store-10-yil-donumu-kutlu-olsun/]

Trism’in ilk versiyonu, iOS App Store’un yayına girmesinden bir gün sonra, 11 Temmuz 2008’de çıktı. Trism, hedefin üç ya da daha fazla renkli parçayı eşleştirmek olan bir puzzle oyunu. Kullanıcılar tarafından çok sevilen Trism, o dönem iPhone’lar için son derece popüler ilk üç iPhone oyunundan biriydi.

Oyunun 2008 lansmanından iki ay sonra App Store’da ciddi bir başarı yaklayan geliştirici Steve Demeter, Trism sayesinde 250.000 dolar kazanç sağladı.

Oyunun 10 Yıl Sonra Gelen Yeni Versiyonu

Trism, bugün bile App Store’dan satın alınarak indirilebiliyor ancak  Demeter, 10 yıl sonra oyunun devamı olan Trism II’yi yayınladı. Trism 2, tıpkı orijinal Trism gibi üç ya da daha fazla renkli parçayı eşleştirmek için mücadele verilen bir oyun.

Apple’ın pazarlama şefi Phil Schiller yeni Trism II için bir tweet attı.

Geçtiğimiz hafta verdiği bir röportajda geliştirici Demeter, ilk olarak 2010’da Trism II için çalışmaya başladığını ancak “başlamanın ve yeniden başlamanın, yaratmanın ve yok etmenin kabus bir döngü” olduğunu söylemişti.

Trism II, oyununun amacı için mükemmel olacak şekilde yeniden tasarlandı ve yeniden inşa edildi. Şu anda 12,99 TL karşılığında App Store’dan indirilebiliyor [doğrudan indirme bağlantısı].


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz