Ana Sayfa Haberler iPad için Profesyonel Tasarım Uygulaması Artık Kullanılabilir

iPad için Profesyonel Tasarım Uygulaması Artık Kullanılabilir

0
iPad için Profesyonel Tasarım Uygulaması

iPad için profesyonel tasarım uygulaması olan Affinity Designer, App Store’daki yerini olarak iOS için kullanıma sunuldu.

Geçen yıl iPad için Affinity Photo’nun lanse edilmesiyle büyük başarı yaklanmasından sonrası, popüler vektörel çizim aracı Affinity Designer‘ın iPad’lere gelmesi yalnızca bir zaman meselesiydi. Neredeyse bir yıl önce teaserı yayınlanan iOS için Affinity Designer uygulaması artık App Store’daki yerini aldı ve iPad‘lere indirilebiliyor.

Uygulamanın yayınlanmasını kutlamak isteyen geliştirici Serif Labs, uygulamayı yüzde 30 indirimle 59,99 TL’den sunuyor.

iPad için Profesyonel Tasarım Uygulaması

iPad Tasarım Uygulaması

Affinity Designer tıpkı Affinity Photo gibi, iPad kullanıcılarına masaüstü sınıfı yüksek düzey özellikler sunuyor. Uygulama geliştiricisi, iPad’in çoklu dokunma hareketlerinden tam olarak yararlanarak kullanıcıların derin menüler arasında kaybolmasının önüne geçiyor.

Affinity Designer, iPad’in gelişmiş Metal grafik işleme özelliğini kullanarak büyük dosyalarda bile yüksek hız ve düşük gecikmeler sunuyor. Aynı zamanda uygulamada Apple Pencil desteği, gelişmiş yakınlaştırma, sürükle ve bırak özellikleri için destek sunuluyor.

Uygulama, Mac sürümünün sadece bir yan sürümü değil, zihninizden yola çıkarak sıfırdan oluşturacağınız tasarımlar için her şeyi düşünülmüş bir illüstrasyon uygulaması.

Uygulamanın Öne Çıkan Özellikleri

Vektör ve Raster Formatı

iPad için Affinity Designer, vektörden raster çalışmaya sorunsuz geçiş yapma fırsatını sunuyor. Hemen hemen her gereksinimi karşılamak için 100’e yakın yerleşik fırçayla tasarımlarınıza zengin ortam dokuları eklemek çok kolay.

Katman Ayarları

Anında önizleme yapabilen ve herhangi bir zamanda düzenleyebileceğiniz 22 adet katman ayarına sahip olmanın yanı sıra, maskeler, yığınlar ve kırpma katmanları için tam destek ile iPad için Affinity Designer, vektör tabanlı uygulamalarda en gelişmiş katman denetimlerini sunuyor.

Dosya Biçimleri

iPad için Affinity Designer, SVG, EPS, PDF, PSD, HDR, EXR, TIFF, GIF, JPEG ve PNG gibi tüm ana formatları destekliyor. Ayrıca profesyonel baskı için kanal düzenleme, uçtan uca CMYK, ICC renk yönetimi ve nokta renkleri başına 16 biti kullanabilirsiniz.

İş Akışı Yönetimi

Uçtan uca arayüz tasarım iş akışı için ihtiyacınız olan her şeyi, sınırsız çalışma yüzeyleri, güçlü bir semboller aracı ve tam varlık yönetimi de dahil olmak üzere hazır durumda.

Masaüstü Entegrasyonu

Mac için kullanılabilen Affinity Designer’ın masaüstü sürümünde kaldığınız yerden devam edin. Hem iPad hem de Mac uygulamaları arasındaki mükemmel entegrasyon ile sorunsuz bir şekilde çalışın.

Abonelik Yok

Affinity Designer ile ilgili en dikkat çekici şeylerden biri, aylık veya yıllık abonelik ücretinin olmaması. Uygulamayı indirmek için önce bir sabit ücret ödüyorsunuz ve uygulamaya sınırsız erişim elde ediyorsunuz.

Affinity Designer’ı sınırlı bir süre için 59,99 TL karşılığında satın alarak indirebilirsiniz. Tanıtım fiyatından sonra uygulamanın fiyatı normal fiyatına dönecek, yani 85,99 TL olacak [Uygulama İndirme Bağlantısı].


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz