Ana Sayfa Haberler iPhone 9 Üretimini Wistron Üstlenebilir!

iPhone 9 Üretimini Wistron Üstlenebilir!

0

Apple’ın bu yıl sırasıyla, 5.8 inç iPhone 11, 6.5 inç iPhone 11 Plus ve 6.1 inç iPhone 9 modellerini tanıtması bekleniyor. Apple’ın 2018 iPhone modelleri için büyük oranda Foxconn ile çalışacağının hemen hemen kesinleşmesiyle şirketin tedarik zincirini çeşitlendirecek planlar yaptığı ortaya çıktı.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/07/05/foxconn-2018-iphone-modellerinin-bilesenlerinin-buyuk-cogunlugunu-birlestirecek/]

DigiTimes’ın tedarik zinciri kaynaklarından edindiği bir bilgiye göre, 2018 iPhone modelleri için Wistron da görev alacak. Wistron’un hangi model veya modellerin bir araya getirilmesine ortak olacağı henüz net değil ancak şirket genellikle ikincil iPhone’lar için görevlendirildiği bilinen bir gerçek. Şirket şu anda iPhone SE ve iPhone 6s için Apple ile çalışıyor.

6.1 inç LCD iPhone 9 Üretimini Wistron Üstlenebilir

iPhone 9

Bu gelişmeyle, Wistron’un LCD ekran teknolojisinin en iyi şekilde kullanılacağı iddia edilen iPhone 9’un yani 6.1 inç iPhone modelinin parçalarının bir araya getirilmesinde görevlendirilmesi bekleniyor.

iPhone 9, 2018 iPhone modelleri arasında en arka planda kalan model olarak görülüyor ancak fiyat etiketi ile en popüler modellerden biri haline gelmesi mümkün. Bu durumda, Wistron’un yardımına Foxconn veya Pegatron gibi diğer Apple tedarikçilerinin yetişmesi gerekebilir.

iPhone 11 ve iPhone 11 Plus’ın OLED ekranlı olması beklenirken, iPhone 9’un LCD ekrana sahip olacağı belirtiliyor. LCD ekran panellerinin tedariğinde Japan Display’in görevlendirileceği, OLED ekran panellerinin tedariğinde ise iPhone X için olduğu gibi büyük ölçüde Samsung’un ve daha düşük ölçüde LG Display’in görevlendirildiği iddia ediliyor.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/07/10/6-1-inc-lcd-iphone-ekrani-ile-olede-yakin-deneyim-sunabilir/]


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz