Ana Sayfa Haberler Uygun Fiyatlı Yeni Mac ve Daha Büyük Ekranlı Apple Watch Geliyor!

Uygun Fiyatlı Yeni Mac ve Daha Büyük Ekranlı Apple Watch Geliyor!

0
Uygun Fiyatlı Yeni Mac

Apple, iPhone, iPad, Apple Watch, MacBook Pro, iMac ve Mac mini’yi 2018’nin ikinci yarısında yenilemek için çalışma yapıyor. güvenilir Apple analisti Ming-Chi Kuo, Apple’ın yenilemeyi planladığı cihazları ve uygun fiyatlı yeni Mac modeli için tahminlerinin yer aldığı en yeni yatırımcı notunu paylaştı.

Kuo’nun paylaştığı yatırımcı notunda çok daha fazlası yer alıyor ancak sizin için Apple’ın yakında tanıtması beklenen yenilenmiş ve yeni cihazlarıyla ilgili bilgileri derledik.

Uygun Fiyatlı Yeni Mac ve Daha Büyük Ekranlı Apple Watch Yolda

1 iPhone: Kuo’ya göre Apple, bu yıl 5.8 inç, 6.1 inç ve 6.5 inç ekranlı üç iPhone modelini tanıtacak. 6.1 inçlik iPhone’da LCD, diğer iki iPhone modelinde ise OLED ekran konumlandırılacak. Analist, her üç iPhone modelinin Face ID’ye sahip olacağı ve A12 çipinden güç alacağını söylerken, LCD ekranlı modelde tek lensli ana kameranın yer alacağını belirtiyor.

2 iPad Pro: Analist, Apple’ın iPhone X’e benzeyen uçtan uca ekran tasarımlı ve Ana Ekran düğmesi bulunmayan iki yeni 11 inç ve 12.9 inçlik iPad Pro modeli üzerinde çalıştığını söylüyor. Yeni iPad Pro modellerinden Ana Ekran düğmesinin kaldırılmasıyla Touch ID’nin yerini Face ID alacak.

3 Mac mini: Kuo’nun Mac mini için paylaştığı çok fazla bilgi yok ancak Apple’ın bu yıl Mac mini için işlemci yükseltmesi yapmasını beklediği söylüyor. Mac mini 3 yıldan daha uzun zamandır yenilenmedi. Bu nedenle, Apple’ın işlemci yükseltmesi ile Mac mini’nin tasarımında değişiklik yapma ihtimali var.

4 MacBook Pro: Analist, MacBook Pro modelleri için işlemci yükseltmesi yapılmasını bekliyor.

5 MacBook: Analist, tıpkı MacBook Pro modellerinde olduğu gibi, MacBook modellerinde de işlemci yükseltmesi yapılmasını bekliyor.

6 Uygun Fiyatlı Yeni Mac: Kuo, Apple’ın uygun fiyatlı bir dizüstü bilgisayar üzerinde çalıştığına inanıyor. Başlangıçta bunun MacBook Air ailesinden bir model olacağını söylese de analistin fikrini değiştirmiş olması dikkat çekiyor. Önceki söylentiler, uygun fiyatlı yeni Mac modelinin 12 inçlik bir MacBook olabileceğini ortaya koyuyordu. Analistin beklentilerini değiştirmiş olmasıyla birlikte bu söylenti gerçek çıkma ihtimali güç kazanmış oldu.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/07/05/apple-yeni-mac-ve-ipad-modellerinin-kaydini-yapti/]

7 iMac: Kuo, iMac modelleri için önemli bir ekran performansı artışı beklediği söylüyor ancak bunun nasıl olacağıyla ilgili ayrıntı vermiyor. iMac’in işlemcilerinin diğer Mac’ler gibi yenilenmesine kesin gözüyle bakıyor.

8 Apple Watch: Kuo’ya göre Apple, daha büyük ekranlı ve gelişmiş kalp atış hızı algılama özelliği sahip olacak şekilde bu yıl iki yeni Apple Watch modelini tanıtmak için çalışma yapıyor. Yeni Apple Watch modelleri mevcut 38 ve 42mm boyutlarındaki Apple Watch modelleri ile kıyaslandığında 1.57 inç (39,99mm) ve 1.87 inç’lik (45,2mm) daha büyük ekranlara sahip olacak. Analist, Apple Watch’un ekranının büyümesi ile kasasının boyunun değişip değişmeyeceği gibi konularda net detaylar sunmuyor.

9 AirPods: Analist, yatırımcı notunda AirPods’a da kısmen değiniyor ve bu yıl gelmesi beklenen yeni AirPods’ların seri üretimine 2018’in üçüncü çeyreğinde başlanacağını söyleyerek yeni AirPods’ların kesin geleceğini işaret ediyor.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/06/26/airpods-yeni-sarj-kutusu-ile-iphone-kablosuz-sarj/]

10 AirPower: Kuo, geçen yıl iPhone X ile tanıtılmasından sonra adeta ne zaman çıkacağı bir sırra dönüşen AirPower’ın da üretiminin 2018’in üçüncü çeyreğinde başlamasını bekliyor. Söylentiler, AirPower’ın Eylül ayı özel etkinliğinden hemen önce veya hemen sonrasında geleceğini gösteriyor.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/06/21/kablosuz-sarj-mati-airpower-piyasaya-cikis-tarihi/]

Kuo, Apple’ın yenilenen ve yeni cihazlarının ne zaman geleceğiyle ilgili net bir tarih vermiyor ancak Apple’ın gelenekselleşen Eylül ayı etkinliğinde tüm yeni ürünlerini piyasaya sürmesi bekleniyor. Elbetteki Apple, geçmişte de yaptığı gibi yeni Mac ve iPad’lerini piyasaya sürmek için Eylül ayındaki etkinliği yerine Ekim ayını tercih edebilir.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz