Ana Sayfa Haberler 27.000 Dolarlık Apple Store Soygunu Kameralara Böyle Yansıdı

27.000 Dolarlık Apple Store Soygunu Kameralara Böyle Yansıdı

0
Apple Store

Geçtiğimiz hafta Cumartesi sabahı, Fashion Fair Alışveriş Merkezi’ndeki Fresno Apple Store’dan binlerce dolar değerinde onlarca Apple cihazı çalındı. YouTube’da paylaşılan soygun anına ait kamera kayıtları görenleri şaşırtacak cinsten.

Apple Store Soygunu Kameralara Böyle Yansıdı

Aşağıdaki görüntülerde de görebileceğiniz üzere, soyguncular Apple Store’a koşarak giriyor, müşterilerin ve çalışanların şaşkın bakışları arasında Mac’leri ve iPhone’ları hızlıca alıp kaçıyorlar. Videonun sonuna bir müşterinin kapıyı tutarak soyguncuları engellemeye çalışması ise dikkat çekiyor.

Dört genç erkek saniyeler içinde mağazadan toplam 27.000 dolar değerindeki 26 Apple cihazını çalarak kayıplara karıştı. Polis kayıtlarına göre sorguncular, iPhone 6, iPhone 7, iPhone 8 ve hatta iPhone X olmak üzere birçok iPhone’u çaldı.

Soygunculardan birisinin 16-18 yaşlarında siyahi bir genç olduğunu belirlediklerini söyleyen Fresno Polis Departmanı, soyguncuların her yerde arandığını açıkladı. Polisler ayrıca, geçen ay San Luis Obispo’da meydana gelen benzer bir olayla bu olayın herhangi bir bağlantısının olup olmadığını tespit etmeye çalıştıklarını söylediler.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz