Ana Sayfa Apple Apple, 2018 Okul Başlıyor Kampanyasını Başlattı

Apple, 2018 Okul Başlıyor Kampanyasını Başlattı

0
2018 Okul Başlıyor Kampanyası

Apple bugün, Amerika Birleşik Devletleri, Kanada ve Meksika’da her yıl düzenlediği Okul Başlıyor kampanyasını 2018 yılı için başlattı. Okul Başlıyor kampanyası aynı zamanda birçok Avrupa ve Asya ülkesinde de başlatıldı; Türkiye’de kampanyanın geçerli olduğu ülkeler arasında yer alıyor.

Apple 2018 Okul Başlıyor Kampanyası

Apple 2018 Okul Başlıyor Kampanyası

Sınırlı bir süre için, yeni ve mevcut üniversite öğrencileri ve ebeveynleri, her düzeyden öğretim üyeleri, personel ve evde eğitim veren öğretmenlerinin faydalanabileceği Okul Başlıyor kampanyası ile Mac veya iPad Pro satın alan müşterilere Beats kulaklık hediye edilecek.

Apple, yeni bir MacBook, MacBook Pro, MacBook Air, iMac, iMac Pro veya Mac Pro satın alan müşterilerine ücretsiz Beats Solo3 Wireless Kulak Üstü Kulaklık, Powerbeats3 Wireless Kulak İçi Kulaklık ya da BeatsX Kulak İçi Kulaklık seçeneklerini sunuyor. Ayrıca, Apple Eğitim Mağazası üzerinden yapılacak iPad, Mac ve belirli aksesuarlar alışverişleri için özel indirimler sunuluyor.

Her zamanki gibi Mac mini kampanya için uygun değil. Bununla birlikte, 6. nesil iPad ve iPad mini 4 de kampanyaya dahil edilmemiş.

Okul Başlıyor 2018 kampanyası bugün itibari ile başlarken 2 Ekim 2018’de son buluyor. Apple Online Store, Apple Store veya Apple Premium Reseller’den kampanyadan faydalanabilirsiniz. Kampanyanın tüm detayları için Apple’ın paylaştığı hüküm ve koşulları buradan okuyabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz