Ana Sayfa Apple Apple Pay Kullanılabilen Ülke Sayısı 30’a Yükseldi

Apple Pay Kullanılabilen Ülke Sayısı 30’a Yükseldi

0
Apple Pay

İlk olarak ABD için Ekim 2014’de piyasaya sunulan Apple’ın ödeme servisinin kullanılabildiği ülke sayısı artmaya devam ediyor. Son olarak Apple’ın Apple Pay’i Avusturya’da başlatmak için hazırlık yaptığı ortaya çıktı.

Der Standart gazetesi tarafından yayınlanan bir habere göre, 8.8 milyon insanın Apple Pay’i “önümüzdeki aylarda” kullanmaya başlayacağı aktarılmıştı. Kaynaklar tarafından doğrulanan bu haberin ardından Apple’ın iOS özelliklerinin kullanılabilirliği sayfasının Apple Pay başlığı altındaki ülkelerin arasına Avusturya’yı henüz eklemediği görülüyor.

Apple Pay’in Avusturya’da işbirliği yapacağı ilk bankanın Bank Austria olduğu söyleniyor.

Apple Pay Kullanılabilen Ülkeler

Apple’ın iOS özelliklerinin kullanılabilirliği sayfasında, Apple Pay’in şu anda ABD, Avustralya, Birleşik Arap Emirlikleri, Birleşik Krallık, Çin, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Guernsey, Hong Kong, İrlanda, İspanya, İsveç, İsviçre, İtalya, Japonya, Jersey, Kanada, Man Adası, Rusya, San Marino, Singapur, Tayvan, Vatikan ve Yeni Zelanda’da kullanılabildiği bilgisi yer alıyor.

Apple ödeme servisi geçtiğimiz yıl Brezilya’da kullanıma sunulduktan sonra Norveç, Polonya ve Ukrayna dahil olmak üzere birçok Avrupa pazarına genişletildi. Türkiye pazarı için Apple’ın mobil ödeme servisini kullanıma sunup sunmayacağı şimdilik bilinmiyor. En azından bu yıl için Apple’ın bu yönde bir planının olmadığı kesin.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz