Ana Sayfa Mac 13 inç ve 15 inç MacBook Pro için Yeni Deri Zarf Kılıf

13 inç ve 15 inç MacBook Pro için Yeni Deri Zarf Kılıf

0
MacBook Pro Deri Zarf Kılıf

Yenilenen MacBook Pro modellerinin piyasaya sürülmesinin yanısıra Apple, 13 inç ve 15 inç MacBook Pro için Thunderbolt 3 ile son derece uyumlu yeni deri zarf kılıflarını duyurdu. Apple, yeni aksesuarların seyahatler sırasında MacBook Pro’nun korunmasını sağlayan yumuşak mikrofiber astarlı yüksek kaliteli Avrupa derisinden yapıldığını söylüyor.

2018 MacBook Pro Kılıf

Kılıf için sunulan renkler arasında Gece Mavisi, Klasik Kahve ve Siyah bulunuyor. Apple, daha önce 12 inç MacBook için deri kılıflar piyasaya sürdü ancak bu kılıflar MacBook Pro ailesi için sunulan ilk deri zarf kılıflar. 12 inç MacBook’un deri kılıfının renk seçenklerine de ekleme yapılarak siyah renk seçeneği artık kullanılabiliyor. 12 inç MacBook için deri kılıfın fiyatı 869 TL.

15 inç MacBook Pro için deri zarf kılıfın fiyatı 1.149 TL olarak belirlenirken, 13 inç MacBook Pro için deri zarf kılıfın fiyatı 1.029 TL olarak belirlenmiş.

Apple, yeni Touch Bar ve Touch ID’li 13 inç MacBook Pro’nun başlangıç fiyatını 10.999 TL, Touch Bar ve Touch ID’li 15 inç MacBook Pro’Nun fiyatını ise 14.999 TL olarak belirledi ve Apple Online Store’da henüz sipariş verilemese de yeni modellerini konumlandırdı.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz