Ana Sayfa Haberler 2018 MacBook Pro Güçlendirilmiş Klavye ile Geliyor!

2018 MacBook Pro Güçlendirilmiş Klavye ile Geliyor!

0
2018 MacBook Pro Klavye

iFixit, üçüncü nesil kelebek tipi mekanizmalı klavye ile sunulan yeni 2018 MacBook Pro’nun klavyesi için Apple’ın bahsetmediği geliştirmelere daha yakından bakmamızı sağlayan ilk inceleme sonuçlarını paylaştı.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/07/12/macbook-pro-modelleri-yenilendi-yeni-macbook-pro-fiyatlari-ve-ozellikleri]

Toza ve Kire Karşı Güçlendirilmiş Klavye Düğmeleri

2018 MacBook Pro Klavye Koruması

iFixit, 2018 MacBook Pro’nun her bir klavye düğmesinin ince bir silikon kaplama ile korumaya alındığını, böylece yeni MacBook Pro modellerinin klavyesinin toz ve kir kaynaklı arızalanmalara karşı oldukça dayanıklı olduğunu söylüyor.

Apple, 2018 MacBook Pro’nun üçüncü nesil klavyesinin önceki nesle göre bir tık daha sessiz olduğunu söylüyor. iFixit, her bir klavye düğmesinin üstüne kaplanan bu silikon kaplamanın tuşların daha sessiz olması için değil de toz ve diğer küçük parçaların girişini engellemek amacıyla kullanıldığını iddia ediyor.

iFixt, iddiasını desteklemek için Apple’ın üçüncü nesil kelebek tipi mekanizmalı klavyesinde kullandığı koruma teknolojisine yönelik bir patenti işaret ediyor. Bununla birlikte iFixit, silikon kaplamanın sadece ses yalıtımı için kullanıldığını söyleyen The Verge’e atıfta bulunarak, bunun bir güvenilirlik düzeltmesi olduğunu söylüyor.

[bkz url=http://www.sihirlielma.com/2018/07/14/2018-macbook-pro-onceki-nesle-gore-cok-daha-sessiz-klavyeye-sahip/]

iFixit’in 2018 MacBook Pro modellerini parçalarına ayırmak için önümüzdeki haftayı beklediği ancak üçüncü nesil kelebek tipi mekanizmalı klavye ile 2016 ve 2017 MacBook Pro’da yaşanan klavye sorunlarının çözülüp çözülmediği tartışmalarından dolayı üçüncü nesil kelebek tipi klavyede saptadığı değişiklikleri öncelikli olarak paylaştığı belirtiliyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz