Ana Sayfa Apple Apple, 2018 Dünya Kupası Finalini Kutluyor

Apple, 2018 Dünya Kupası Finalini Kutluyor

0
2018 Dünya Kupası Finali Fransa Hırvatistan

Apple, yarınki 2018 Dünya Kupası finali için Fransa ve Hırvatistan arasındaki rekabete dahil oldu. Şirket, hem Fransa hem de Hırvatistan web sitesini ana sayfalarını kısa futbol temalı video ile revize etti.

Apple’ın Fransa için ana sayfasında, uçan futbol topları ve Fransa bayrağı içeren 3 saniyelik kısa bir video oynatıyor. Video bir kez oynatıldıktan sonra normal Apple ana sayfası sorunsuz bir şekilde görüntüleniyor.

Apple, Hırvat hayranları için de ana sayfasını Hırvat bayrağı ile olmasa da benzer bir tasarımla süsledi. Şirket, Hırvatistan bayrağını kullanmak yerine ateş ve kalp emojisinin yanı sıra uçan futbol topları ile Hırvatistan için ana sayfasını süsledi.

Apple, kendi veya ülkelere göre değişen ana sayfasını nadiren ve yalnızca önemli konular için revize ediyor. Dolayısıyla şirketin yarınki büyük 2018 Dünya Kupası finali için heyecan duyduğu görülüyor.

Geçmişte, Apple․com ana sayfası, Steve Jobs’un ölümü, iPhone reklam kampanyası, Küresel Erişilebilirlik Farkındalık Günü ve daha fazlası için yenilendi.

Apple, 2018 Dünya Kupası için birçok reklam filmini yayınladı ve servislerinde özel düzenlemeler yaptı. Siri ve Apple News’e özel Dünya Kupası özellikleri ekledi, “Mac’in Arkasında” adlı yeni bir reklam kampanyasını başlattı ve geçtiğimiz hafta “iPhone ile Çekildi” reklam kampanyası için yeni filmler yayınladı.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/07/06/apple-3-yeni-iphone-ile-cekildi-videosu-paylasti/]

Aynı zamanda, 2018 Dünya Kupası’na katılan milli takımların futbolcularının genelinin AirPods’u tercih etmeleri dikkat çekmiş, bunun UEFA’ya bile farkettirilmeden yapılan bir reklam kampanyası olduğu öne sürülmüştü.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/07/11/apple-sponsoru-olmamasina-ragmen-2018-dunya-kupasini-domine-etti/]


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz