Ana Sayfa Haberler iPad için Tam Sürüm Photoshop Uygulaması Geliyor!

iPad için Tam Sürüm Photoshop Uygulaması Geliyor!

0
iPad için Photoshop

Bloomberg, Adobe’nin popüler masaüstü resim ve fotoğraf düzenleme yazılımının tam sürümü olarak tanımlanan Photoshop uygulamasını iPad için geliştirdiğini söylüyor. Adobe’nin Creative Cloud ürün sorumlusu bu söylemi onayladı ve tam sürüm Photoshop uygulamasının mümkün olan en kısa zamanda piyasaya sürmek istediklerini açıkladı. Bloomberg’in kaynaklarına göre, tam sürüm Photoshop uygulaması 2019’da gelecek.

Adobe şu anda App Store’da birkaç mobil “Photoshop” uygulamasına sahip ancak bu uygulamalarının tamamının sunduğu özellikler tam masaüstü uygulamasının sunduğu özelliklerin sadece küçük bir dilimini oluşturuyor. Yeni uygulama, Affinity Photo gibi zengin fotoğraf editörü uygulamalarına karşı rekabet edecek. iPad için Photoshop uygulaması, Adobe Creative Cloud aboneliğinin bir parçası olarak gelecek ve aylık 9,99 dolar gibi bir fiyatlandırma ile sunulacak.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/07/11/ipad-icin-profesyonel-tasarim-uygulamasi-artik-kullanilabilir/]

Platformun yeniden yazımının bir parçası olarak, Adobe uygulamaları daha fazla kod paylaşacak ve büyük ölçüde geliştirilmiş cihazlar arası bulut senkronizasyonu ve işbirliği mümkün olandan daha iyi şekilde sunulacak.

Bloomberg, Adobe’nin diğer yaratıcı uygulamalarını gelecekte yeni mimariyle paylaşmayı planladığını söylüyor ancak herhangi bir zaman işaret etmiyor. Ayrıca, Illustrator uygulamasının yeni bir sürümünün geliştirilmekte olduğu ancak yayınlanmasının önünde uzun bir zaman olduğu belirtiliyor.

Apple, A10 işlemcilerinin tam anlamıyla “masaüstü sınıfı” performansıyla lanse ettiği iPad Pro’yu PC’lerin rakibi olarak konumlandırıyor. iOS için Photoshop’un tam sürümünün kullanıma sunulması Apple için büyük bir kazanım olacak. Şu anda Photoshop’un tam sürümünün Windows uygulaması tablet için optimize edilmiş bir modda Microsoft Surface gibi Windows tabletlerde kullanılabiliyor.

Ekim ayında gerçekleştirilecek olan Adobe MAX konferansında yeni iPad için Photoshop uygulaması girişimi hakkında daha fazla bilginin paylaşılmasını bekliyoruz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz