Ana Sayfa Haberler Apple Watch için Üç Yeni “Halkalarınızı Tamamlayın” Reklam Filmi

Apple Watch için Üç Yeni “Halkalarınızı Tamamlayın” Reklam Filmi

0
Apple Watch Halkalarınızı Tamamlayın

Apple, Apple Watch‘daki Etkinlik uygulamasını öne çıkaran üç yeni “Halkalarınızı Tamamlayın” başlıklı reklam filmini YouTube kanalında paylaştı. 15 saniyelik videoların her birinde farklı kişiler rol alıyor (Eric, Atilla ve Yocelin) ve Apple Watch Series 3‘teki Hareket, Egzersiz ve Duruş halkalarını tamamlamaya çalışıyorlar.

Apple Watch’undaki halkaları tamamlamak isteyen Eric, bisikleti ile geziniyor, köpeğini gezdiriyor, deniz ürünleri satın alıyor, aşçılar, merdivenleri geziyor ve dansları izliyor. Atilla, koşuyor, yüzüyor, masa tenisi oynuyor. Yocelin ise basketbol oynuyor, dans ediyor, çizim yapıyor, yeni kıyafetler deniyor ve yoga yapıyor.

Apple Watch: Halkalarınızı Tamalayın

Apple, geçtiğimiz yıl bir dizi Apple Watch Series 2 reklamını ve kendi web sitesinde özel bir sayfa da dahil olmak üzere, birkaç yıldır Apple Watch için fitness odaklı bir pazarlama kampanyasının parçası olarak “Halkalarınızı Tamamlayın” sloganını kullanıyor.

Apple Watch kullanıcıları, yaktıkları aktif kalori için kişiselleştirilmiş günlük hedeflerine ulaşarak Hareket halkasını, günlük egzersiz aktivitelerini en az 30 dakika yaparak Egzersiz halkasını ve gün içinde 12 farklı saatte en az bir dakika kalkıp etrafta dolaşarak Duruş halkasını tamamlayabilirler.

Apple Watch kullanıcıları ayrıca, aylık olarak verilen görevleri yerine getirerek Etkinlik uygulamasındaki Başarılar rozetlerini kazanabilirler ve aileleriyle rekabet edebilirler. Apple, bunun bir motive edici bir özellik olduğunu düşünüyor.

Bu reklamlar, büyük olasılıkla Eylül ayında tanıtılması beklenen yeni daha büyük ekranlı Apple Watch Series 4 modelleri öncesinde Apple Watch Series 3 için son pazarlama kampanyalarını temsil ediyor.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/07/11/uygun-fiyatli-yeni-mac-ve-daha-buyuk-ekranli-apple-watch-geliyor/]

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/07/12/apple-watch-series-4-ve-yeni-ipad-pro-konsepti/]


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz