Ana Sayfa Haberler Bu iPhone X’u Daha Önce Görmediniz!

Bu iPhone X’u Daha Önce Görmediniz!

0

Apple, iPhone’un 10. yıl dönümünü kutlamak için piyasaya sürdüğü iPhone X‘u ile iPhone deneyimini baştan yarattı. iPhone X’un diğer iPhone’lara kıyasla tasarımı, arayüzde gezinmek, bileşenleri ve malzemeleri tamamen farklı.

Apple, aynı ve modası geçmiş olarak tabir edilen iPhone tasarımını art arda dört yıl kullandı ve mevcut amiral gemisi ile akıllı telefonunun tasarımını tümüyle yeniden ele alarak yeniledi.

iPhone X’un çentikli tasarımı başlarda biraz tartışmaya neden oldu ancak birçok Android tabanlı akıllı telefon üreticisinin çentikli tasarımı kopyalayarak kendi telefonlarında kullanmaya başlamarıyla tasarım bir bakıma onaylanmış ve normalleşmiş oldu. Apple, şu anda çentikli ekran tasarımını en doğru şekilde kullanan tek akıllı telefon üreticisi. Ekranın tasarımını telefonun ön yüzünü kaplayacak şekilde hem uzatarak hem de genişleterek harika bir mühendislik ortaya koydu.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/07/12/iphone-x-fiyatlarina-rekor-zam-geldi/]

Çentik, iPhone X’u diğer iPhone modellerinden ayıran en önemli tasarım farkı olsa da aslında çok daha fazla şey var. Bunlardan biri elbetteki Ana Ekran düğmesinin olmaması. Kaputun altında ilk kez “L” şeklinde daha büyük bir pilin kullanılması bir diğer tasarım farkı olarak görülüyor. Ayrıca, Apple’ın iPhone X’unun kenarlarını çepeçevre saran şeritin alüminyum yerine paslanmaz çelik olması iPhone’a benzersiz bir görünüm katıyor ve benzersiz bir his veriyor.

iPhone X Paslanmaz Çelik Şerit

Beyaz iPhone X, Apple Watch gibi gümüş, Uzay Grisi iPhone X ise siyah paslanmaz çelik şerite sahip. Peki ya Apple, Beyaz iPhone X modelinde farklı bir popüler paslanmaz çelik kullandıysa?

Apple’ın Beyaz iPhone X’unun cilalı paslanmaz çelik şerit, cihazı kutusundan ilk çıkardığınızda harika görünüyor ancak bu görünümü korumak için iki seçeneğiniz var; ya yavaşça çizilerek mahvolduğunu görecek ya da bir kılıf ile korumaya alarak bir daha o güzel görünümü hiç görmeyeceksiniz. Pek tercih edilmesi olmasa da bir üçüncü seçeneğin daha olduğu ortaya çıktı.

Fırçalanmış Paslanmaz Çelik Şeritli iPhone X

Reddit üyelerinden benclayton, iPhone X’unda yaptığı değişikliği göstermek için bir paylaşımda bulundu. Üyenin sahip olduğu iPhone X modeli Beyaz renkliydi ve yapılan değişiklik ile çok özel bir görünüme kavuştu.

iPhone X Paslanmaz Çelik Bant Paslanmaz Çelik Bant iPhone X

benclayton, iPhone X’unun gümüş paslanmaz çelik şeritini büyük bir risk olarak fırçaladı ve ortaya oldukça hoş bir görünüme sahip, bambaşka bir iPhone X çıkmış oldu. Üstelik bu değişim yalnızca bir görüntüden ibaret değil. Fırçalanan paslanmaz çelik şerit, eskisine kıyasla çizilmelere ve yıpranmalara karşı artık daha dirençli.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz