Ana Sayfa Haberler Photoshop Uygulaması iPad’i Gerçek Bir Tasarım Aracına Dönüştürebilir!

Photoshop Uygulaması iPad’i Gerçek Bir Tasarım Aracına Dönüştürebilir!

0

The Emoji Movie, Smurfs: The Lost Village, Futurama ve Hotel Transylvania 3: Summer Vacation gibi film ve TV şovlarında çalışan Lizzie Nichols, tam sürüm Photoshop uygulamasının iPad’i büyük ölçüde değiştireceğine inanıyor.

Nichols’a göre, iPad şu anda süslü bir oyuncaktan ibaret ve Photoshop uygulaması ile Mac’ten daha fazla kullanılan profesyonel bir tasarım aracına dönüşecek.

Geçtiğimiz hafta Bloomberg, Adobe’nin masaüstü resim ve fotoğraf düzenleme uygulamasının tam sürümünü geliştirdiğini açıklamıştı. Adobe, Bloomberg’i doğrulayarak ve 2019 yılının Ekim ayına doğru uygulamanın kullanıma sunulacağını açıkladı.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/07/14/ipad-icin-tam-surum-adobe-photoshop-uygulamasi-geliyor/]

Lizzie Nichols, animasyon filmleri ve TV şovları için görsel geliştirmeler yapan bir sanatçı. 3D tasarımcıların çalışmaları için ortamları, sahneleri ve karakterleri boyuyor.

iPad Pro Photoshop Uygulaması

MacWorld, şu anda grafik sanatçıların büyük kısmının Photoshop’u Mac Pro’da çalıştırdıklarını ve Wacom Cintiq Companion ile tasarımlarını yaptıklarını bildiriyor. Eğer ki Adobe sözünü tutarsa bunun tümüyle değişeceği, tasarımcıların artık sadece iPad Pro’yu kullanacakları belirtiliyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz