Ana Sayfa Apple Samsung, Galaxy S10 Serisi ile Apple’ın İzinden Gidecek

Samsung, Galaxy S10 Serisi ile Apple’ın İzinden Gidecek

0

Apple’ın Eylül ayında yeni nesil iPhone’larını duyurması bekleniyor. 2018 iPhone‘ların 5.8 inçlik ikinci nesil iPhone X veya iPhone 11, 6.5 inç iPhone 11 Plus ve 6.1 inç iPhone 9 modellerinden oluşması bekleniyor.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/07/12/beklenen-2018-iphone-fiyatlari/]

Samsung, Apple’ın İzinden Gidecek

Samsung Galaxy S9

Güvenilir Apple analistlerinden Ming-Chi Kuo, Samsung’un Apple’ın 2018 iPhone modellerinin izinden giderek Galaxy S10 serisini 5.8 inç, 6.1 inç ve 6.4 inçlik modellerinden oluşturmasını beklediğini iddia ediyor. Kuo, tahminlerini Business Insider tarafından paylaşılan TF International Securities ile yaptığı son araştırma notunda özetliyor.

Kuo, 6.1 inç ve 6.4 inçlik Galaxy S10 modellerinin Apple’ın iPhone X’una karşı koz olarak kullanmak istediği ultrasonik parmak izi tarayıcılı ekrana sahip olacağını söylüyor. Araştırma notuna göre bu teknoloji 2019’dan sonra Galaxy Note 10’a da kullanılacak.

Kore web sitesi The Bell, daha önce Galaxy S10 modellerinden birinin Face ID gibi bazı iPhone X özelliklerine sahip olması beklediğini ve 6.1 inçlik iPhone ile eşdeğer bir fiyat etiketine sahip olcağını bildirmişti. Kuo’ya göre, uygun fiyatlı Galaxy S10 modeli cihazın kenarına yerleştirilmiş bir parmak izi tarayıcısı gibi dezavantajlara sahip olacak.

The Bell ayrıca, Galaxy S10 +‘ın beş kamera lensine sahip olacağını belirtti; Bu lenslerin üçünün arka tarafta, ikisinin önde konumlandırılacağı söyleniyor. Arka taraftaki ana kamerada Galaxy S9 + ile aynı 12 megapiksellik geniş açılı lens ve 12 megapiksellik telefoto lens ile 16 megapiksellik 120 derece ultra geniş açılı lensin konumlandırılacağı konuşuluyor.

Apple’ın 2019’da üç lensli kameranın konumlandırdığı en az bir yeni iPhone’unu tanıtacağı söylentilerini daha önce sizlerle paylaşmıştık. Samsung‘un da Galaxy S10 ile akıllı telefonlarında üç lensli kamera kullanmaya başlayacak olması her iki şirketin de Huawei’yi takip etmek istediğini gösteriyor.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/07/05/2019-iphone-modellerinde-ustun-ozellikli-uc-lensli-kamera-yer-alabilir/]

Samsung’un Galaxy S10 serisine iPhone X’un Face ID’si ile uyumlu yüz tanıma özelliğini eklemeyi düşündüğü bildiriliyor. Şu anda Galaxy S8 ve Galaxy S9 modelleri yüz tanıma özelliğine sahip ancak bu yüz tanıma 2D özellikli ve 3D tarama özelliğine sahip Face ID’ye kıyasla telefonun sahibinin fotoğrafı kullanılarak kolay bir şekilde aldatılabiliyor.

Diğer birçok Android tabanlı akıllı telefon üreticisinin aksine, Samsung’un henüz kopyalamadığı bir başka iPhone X özelliği ekrana farklı bir görünüm katan çentik. Samsung’un Galaxy S10 modellerinde çentikli ekran tasarımını benimseyip benimsemeyeceği henüz bilinmiyor.

Samsung’un her zaman olduğu gibi Şubat 2019’da Dünya Mobil Kongresi’nde Galaxy S10 serisini tanıtması bekleniyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz