Ana Sayfa Haberler Son Zamanların En İlginç iPhone Kazaları

Son Zamanların En İlginç iPhone Kazaları

1

iPhone’ların daha önce hiç duyulmamış kazalardan bile zarar görmeden kurtulduğu yönünde zaman zaman haberler alıyoruz ancak bu seferki iPhone kazaları oldukça ilginç. Ortaya çıkan iki video ile bir iPhone’un uçaktan düşmesine rağmen zarar görmeden çalışmaya devam ettiği, diğer iPhone’un ise dünyanın en uzun Swing Ride’ından düşmesine rağmen çalışmaya devam ettiği görülüyor.

Son Zamanların En İlginç iPhone Kazaları

Kazalardan en ilginç olanı iPhone’un Swing Ride’dan düşmesine rağmen çalışmaya devam etmesi. Cansel Yıldırım isimli iPhone 7 Plus kullanıcısı (muhtemelen bir Türk), Orlando’daki International Drive’da bulunan dünyanın en uzun Swing Ride’ı olan StarFlyer’a bindi ve eğlencesini kayıt altına almak için video kaydı yapıyordu ki bir anlık hata ile kılıflı olarak kullandığı iPhone 7 Plus’ını düşürdü.

iPhone’un 450 feet yani yaklaşık 138 metre yükseklikten düşüren Yıldırım, cihazını bulabilmek için iPhone’u Bul uygulamasını kullandı ve iPhone’unu bulmayı başardı. İlginç olanı ise, iPhone 7 Plus’ın oldukça yüksekten düşmesine rağmen video kaydına devam ediyor olması.

Başka bir iPhone kazasıysa Iowa’daki 1000 feet yani yaklaşık 305 metre yükselikteki uçaktan iPhone’un düşmesi. Sarvinder Naberhaus, American Barnstormers 2018 turunun bir parçası olarak çift kanatlı bir uçaktan fotoğraf çekmek için iPhone’unu kullandığı sırada telefonunu düşürdü.

iPhone Kazası

Naberhaus, iPhone’unu bulmak için yola çıktı ve tıpkı Cansel Yıldırım’ın yaptığı gibi iPhone’u Bul uygulamasını kullanarak telefonunu bulmayı başardı. Naberhaus, iPhone’unu bulduğunda büyük bir şaşkınlık yaşamıştı çünkü cihazı hiçbir şey olmamış gibi çalışmaya devam ediyordu (haberin videosu).


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz