Ana Sayfa Apple Apple Yöneticilerinin Fotoğraflarının Yerini Memoji Avatarları Aldı

Apple Yöneticilerinin Fotoğraflarının Yerini Memoji Avatarları Aldı

0

Apple, bu yılki Dünya Emoji Günü‘nü kutlamak için Apple Yönetimi sayfasında yer alan tüm önemli yöneticilerin fotoğraflarını Memoji avatarları ile değiştirerek güncelledi.

Tim Cook, Angela Ahrendts, Jony Ive, Eddy Cue, Craig Federighi, Luca Maestri, Phil Schiller ve lider yönetim ekibinin geri kalanı şimdi Memoji‘ler tarafından temsil ediliyor.

Apple Yönetimi Memoji

Memoji, iOS 12 ile gelen bir iPhone X özelliği. Animoji’ye benzer şekilde Memoji, bir dizi seçenekle sizin gibi görünmek için özelleştirilebilen ve kişiselleştirilebilen insansı avatar oluşturulmasını sağlıyor.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/07/02/ios-12-memoji-nasil-olusturulur-ve-kullanilir/]

Memoji oluştururken ten rengi, saç rengi, saç stili, göz rengi, kaş, burun, çiller ve yüz kılları, aksesuarlar ve şapkalar gibi özelleştirmeler seçilebiliyor.

Şu anda Animoji gibi Memoji de iPhone X ile sınırlı ancak bu yıl sonbaharda tanıtılması beklenen Face ID’ye sahip iOS cihazlarda Animoji ile Memoji kullanılabilir olacak.

Ayrıca Apple, Dünya Emoji Günü’nü kutlamak iOS 12 veya bir iOS 12 güncellemesi ile kullanıma sunacağı 70 yeni emoji karakterini de duyurdu.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/07/16/ios-cihazlara-70-yeni-emoji-geliyor/]


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz