Ana Sayfa Haberler Cydia Tarih Oluyor! Cydia’nın Yerine Sileo Geliyor!

Cydia Tarih Oluyor! Cydia’nın Yerine Sileo Geliyor!

0
Sileo Jailbreak

Cydia’nın geliştiricisi Saurik’in uzun süredir sessizliğini korumasından dolayı Electra Ekibi’nin harekete geçerek Cydia‘nın yerini alacak, çeşitli uygulamaların ve tweak özelleştirmelerinin indirilmesine aracılık edecek alternatif bir uygulama üzerinde çalıştığı ortaya çıktı.

Electra Ekibi, projelerinin adını “Sileo” olarak adlandırıyor ve Jailbreak‘li cihazlar için tweak, temalar, çok daha fazlasının aranabileceği ve indirilebileceği tam özellikli kullanıcı dostu arayüzle bir uygulama olacak.

CoolStar’ın YouTube kanalında paylaşılan tanıtım videosunda Sileo uygulamasının kullanıcı arayüzü görülebilir:

Cydia Tarih Oluyor!

CoolStar’a göre Cydia, uyumluluk sorunlarından dolayı sadece bir gürültüden ibaret. Saurik tarafından geliştirmelerinin geç veya hiç yapılaması sonrası alternatif Cydia uygulamasının bir ihtiyaç olduğu göz önüne alındığında, Electra Ekibi’nin yeni bir başlangıç yapmak istemesinin son derece haklı bir neden olduğu bir gerçek.

Sileo 64 bit Jailbreak’li iOS cihazlar ile çalışacak şekilde geliştirilmiş. iOS 10 ve daha önceki Jailbreak araçlarının Sileo ile uyumlu olmamasından dolayı bu araçlarla ve iOS 10 ile Cydia kullanılmaya devam edecek.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/07/07/electra-ios-11-3-1-jailbreak-nihayet-cikti-hemen-indirin/]

Ayrıca Sileo’nun kurulumunun son derece kolay olduğundan bahsetmeden geçmeyelim. Sileo, Cydia kullanırken yaptığınız tüm satın alımları tanıyacak ve kullanışlı arayüzü ile Packix dahil olmak üzere favori repolar için kullanılabilecek.

CoolStar, ekibinin iOS 11 için Güvenli Mod ve Substitute için birtakım değişiklikler yapacağından bahsederek, zararlı olabilecek paketleri cihazlarına yükleme konusunda endişe duyan Jailbreak kullanıcıları için heyecan verici bir haber verdi.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz