Ana Sayfa Haberler iPhone 9, iPhone 11 ve iPhone 11 Plus’ın Cam Ekran Paneli Sızdırıldı!

iPhone 9, iPhone 11 ve iPhone 11 Plus’ın Cam Ekran Paneli Sızdırıldı!

0
iPhone 9, iPhone 11 ve iPhone 11 Plus

Tutarlı sızıntıları ile yakından tanıdığımız Ben Geskin, Apple’ın bu yıl tanıtması beklenen iPhone üçlüsünün ön cam ekran panellerine ait olduğunu iddia ettiği bir fotoğrafı tweetledi. iPhone 9, iPhone 11 ve iPhone 11 Plus‘a ait olduğu söylenen ön cam ekran panelleri beklendiği gibi çentikli tasarıma sahipler.

iPhone 9, iPhone 11 ve iPhone 11 Plus’ın Cam Ekran Paneli

Cam ekran panellerinin ikinci nesil 5.8 inç iPhone X (veya iPhone 11), 6.5 inç iPhone X Plus (veya iPhone 11 Plus) ve 6.1 inç iPhone 9‘a ait olduğu iddia ediliyor.

Geskin, 2018 iPhone modellerinin sızdırılan ön cam panellerinin gerçekte nasıl görüneceklerini göstermek amacıyla her cam ekran paneline bir duvar kağıdı eklediği fotoğrafları da tweetledi.

Geskin, geçen ay 2018 modellerini tasvir etmesi için paylaştığı konseptlerde, LCD panelli 6.1 inçlik modelin LCD, diğer modeller iPhone X ve iPhone X Plus’ın ise OLED ekrana sahip olmasını beklediğini söylemişti.

iPhone 9, iPhone 11 ve iPhone 11 Plus

Ayrıca, her üç cihazında Face ID özelliğinin yer aldığı TrueDepth kamera sistemine sahip olacağı, bundan için ekran panellerine çentiğin konumlandırılmış olması dikkat çekiyor.

Apple’ın bu yılki Eylül ayı özel etkinliğinde, 2018 iPhone modelleriyle birlikte Apple Watch Series 4 ve yeni iPad Pro modellerini duyurması bekleniyor.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/07/11/uygun-fiyatli-yeni-mac-ve-daha-buyuk-ekranli-apple-watch-geliyor/]


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz