Ana Sayfa Haberler 18W USB-C Güç Adaptörü 2018 iPhone’ların Kutusuna Dahil Olabilir!

18W USB-C Güç Adaptörü 2018 iPhone’ların Kutusuna Dahil Olabilir!

0

2018 iPhone modelleriyle birlikte daha hızlı şarj için Apple’ın 18W USB-C güç adaptörünü piyasaya süreceği bir süredir konuşuluyordu. Son söylentilere göre, Apple, yeni güç adaptörünü bir müddet ayrı olarak satmayacak.

Japon blogu Mac Otakara göre, Apple, tedarikçilerinin yalnızca 2018 iPhone‘larına yetecek miktarda güç adaptörü üretmelerini talep etti. Apple’ın yeni iPhone’larını piyasaya sürmesinden kısa bir süre sonra, ek aksesuar olarak yeni güç adaptörünü ne zaman satışa sunacağıyla ilgili herhangi bir bilgi ise paylaşılmadı.

18W USB-C Güç Adaptörü

Bu ayın başında, yeni güç adaptörüne ait olduğu iddia edilen prototiplerin fotoğrafları sızdırılmış, 18W USB-C güç adaptörünün mevcut 5W USB güç adaptörüne kıyasla daha oval hatlara sahip olduğu ortaya çıkmıştı.

2018 iPhone modellerinin kutusuna dahil edilmesi beklenen yeni güç adaptörü, USB-C – Lightning kablosu ile iPhone’lara bağlanacak. 5W USB güç adaptörüne kıyasla, yeni 18W USB-C güç adaptörünün iPhone’ları en az iki kat daha hızlı şarj edeceği belirtiliyor.

iPhone X için çeşitli üçüncü taraf 18W güç adaptörü ile yapılan testlerde, cihazın bir saat sonra yüzde 79 şarj seviyesine ulaştığı, 5W USB güç adaptörü ile 1 saat şarj edildiğinde, cihazın şarj seviyesinin yalnızca yüzde 39’lara geldiği ortaya konulmuştu.

iPhone 5W USB Güç Adaptörü

Apple, mevcut 5W USB güç adaptörünü şu anda 109 TL’ye satıyor. Yeni 18W USB-C güç adaptörünün fiyatının ne olacağı şimdilik tam bir muamma.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz