Ana Sayfa Mac Safari Technology Preview 61 Güncellemesi Yayınlandı

Safari Technology Preview 61 Güncellemesi Yayınlandı

0
Safari Technology Preview

Apple, Safari’nin gelecekteki sürümlerine eklenebilecek özellikleri test etmek amacıyla tasarladığı Safari Technology Preview için yeni bir güncelleme yayınladı. İlk olarak iki yıl önce Mart 2016’da tanıtılan deneysel internet tarayıcısı için son kullanılabilir güncelleme olan Safari Technology Preview 61 şimdi indirilebilir.

Safari Technology Preview 61

Yeni Safari Technology Preview güncellemesi, şu anda geliştiriciler ve Apple Beta Yazılım Programı’na kayıtlı kullanıcılar için beta olarak test edilmekte olan macOS Mojave ve macOS High Sierra‘de kullanılabilir.

Bir önceki güncelleme olan Safari Technology Preview 59, Tracking Prevention 2.0 (Akıllı İzleme Önleme 2.0) ile sosyal medya widget’larının izniniz olmadan sizi izlemesini önleyen ve diğer izleme önlemlerini kullanıma sunan önemli bir güncellemeydi. Safari Technology Preview 61 güncellemesi ile hata düzeltmelerinin ve performans iyileştirmelerinin yapıldığını belirtelim.

Safari Technology Preview Nedir?

Apple’ın Safari Technology Preview’i, test edilen Safari özellikleri için geliştiriciler ve kullanıcılardan geri bildirim topluyor. Safari Technology Preview, mevcut Safari tarayıcısı ile yan yana çalıştırılabiliyor ve geliştiriciler için tasarlanmış olsa da kullanılabilmesi için bir geliştirici hesabı gerekmiyor.

En yeni Safari Technology Preview güncellemesi, Mac App Store’un Yazılım Güncelleme menüsünden kolayca indirilerek, yüklenebilir. Elbetteki zaten bir Safari Technology Preview sürümünü Mac’inizde çalıştırıyor olmanız gerekiyor. Deneysel internet tarayıcısını ilk defa Mac’inize yükleyeceksiniz indirme sayfasını kullanmalısınız.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz